känner mig stressad

kände mig otroligt sjuk imorse, hade sån huvudvärk, precis som om jag vore bakis ellernått:S
den satt tusan i hur länge som helst, tog alvedon och sov i en timme men den vägrade försvinna:S

Var hos sjukgymnasten på eftermiddagen. Gjorde några övningar och sen körde han med sån dära ultraljud eller vad han kallade, nå elstötar i höften, var riktigt skönt fakitkst ;) höll på att somna..
kom hem satte mig framför datan om vanligt med engelskan. Känns osm att jag tjatar om den men de är nästan de enda jag gör. Känner mig grymt stressad med den trots att de inte är mycket kvar nu ... har hunnit med ganska mycket. Diggar mig själv :D men ska inte ta ngt i förskott nu för de kanske skiter sig men de ska de tusan inte göra, har gett mig fan på det hära nu !

Ikväll blir det massage för min del ; ) skööönt :d mamma ska ge mig.. de behövs nu när jag är så stressad så jag får slappna av lite; )

Nu blanda juice ! :D
Tjoho

upg.

Slutade lite tiidigare idag. gick hem skrev engelska tills mina underbara eller vad man ska kalla de barn kom hem , alltså mina syskon men de är som mina ungar.. man kan inte koncentrera sig ett skit när de kommer, de skriker de bråkar de gör allt som går : /
Daniel ringde och hörde om jag skulle med hem så for dit. lagade korvstroganoff och ris : ) staavas de sådära förresten? haha
åt de dära sen fortsatte jag lite med engelskan dära.. kikade klart las vegas sen begav vi oss hit för daniel vill busa med lillebror. Han var tyvärr inte hemma han var hos sin far och fikade haha ; ) han fyller år idag.
Satte mig återigen och skrev engelskan och daniel spelade tims spel på datan ,
du är allt som ett barn älskling, men i like it ! ;)

så länge de inte går över styr haha ; )

De gick nån timme sen kom de hem, daniel hann precis fara så han missade dem :s
nåååväl han hinner se den dära skitungen senare; )
Dessvärre så kunde jag inte skriva något igen, blev helt okoncentrerad ;/ så får ta och göra de imorgon istället. gå upp lite tidigare.
7 dagar kvar tills inlämningen:/
I CAN MAKE IT !
- I hope.....

Nu csi tror jag det var : )
Och du hjärta , tack för att du finns och tror på mig! ; ) Love you!


today

skriver engelskan i högsta hugg måste hinna klart med en iaf. blev inte att skriva något igår , man måste ju ta någon dags vila , så nu är de bråttomt. ska chansa med att ge en och se om de blir nå betyg tycker faktiskt de... sen ska jag ta och prata med rektorn om vilket datum det ska vara klart. ska se om ja kan flirta till mig lite mer tid men de är nog svårt: / en månad var ju som sagt nästan för mycket.. :S

Nutidakonst nu på morgonen.. sen blir det en lunch på 1 timme, har messa sis om vi ska gå och ta en lunch på jeanetts men verkar inte få något svar , hon kanske sover?
och sen forstätter lektionerna till 4 tror jag... Hujjaligen vad jobbigt men men . Då får man hoppas att mamma och de inte är hemma för ska skriva den hära skiten då också.. får hoppas att den blir klar idag ska göra mitt bästa..

Och du hjärtat - Jag älskar dig! ;d

Puss

igår

Daniel kom förbi. vi kikade film osådära fast såg ett tag sen gick vi och la oss :D blev en tidig kväll ändå eller ja vid en 12 kanske men mamma och dem for inte fören vid en halv elva så..
Barnen sov som små änglar , var inge problem alls. Tim brukar vakna av att han har ont i benen så de kan vara lite grin ibland men inte igår kväll inte som tur var  : )

For hem till Daniel på dagen, såg resten av filmen ; ) den var faktiskt bra , minns inte vad den hette just nu men de kanske kommer haha;)
var på tipsta en sväng och kikade lite, var otroligt kallt idag också måste jag säga, blåste som bara den: /
For hem , lizett och tim satt och ritade så daniel slog sig ner och gjorde desamma , han gjorde ett hus i 3D var faktiskt fränt ;)
Efter ett tag satte slog jag mig ner jag med; ) var faktiskt roligt att rita, man blev som ett barn igen haha;D
Men de måste man ju också få ibland : )

Nu tv:n ; )
Pusspuss

Lördag

Har varit på stan med mamma, lizzan och tim. skulle och kika när plupp och de var på stan , var kallt som bara tusan så kommer väl ligga sjuk imorgon skulle jag gissa:S
Ikväll blir det att vara barnvakt : / trist när man känner sig tvingad att vara hemma för de :s inte för att jag tror att jag skulle ha gjort något speciellt men ändå.. man blir ju som fast.
Försöker få hit daniel att sitta med mig men de kommer säkert inte bli av för han har väl nå bättre för sig som att supa eller något.

puss

idol

satt just och funderade när jag läste en artikel om idol juryns beslut om alexander som var så otroligt duktig ,och hans personlighet , ojoj helt underbar  : ) , hur han kunde åka ut..
De var tvungen att välja , 8 killar och 8 tjejer. de är ju sjukt, av 30 st ska de dra ner till 16 st . det är ju iofs klart man måste ju dra ner hela tiden och kika vilka som kan bli idoler , men att de är 8 av varje är konstigt. det borde vara 16 helt oberonde av könet. kanske en 11 killar och 7 tjejer. för det kanske är så att någon kille har bättre talang än en tjej och klart att han ska får forstätta då inte hon, eller jag tycker iaf att de är en självklarhet .
Det jag vill ha sagt är att de kan gå miste om någon som verkligen är en stjärna för att de har det på de här sättet.
Om jag hade varit med och bestämt hade jag strävat efter det här , men nu är jag tyvärr inte med i de så...

aja kvällen vet jag inte riktigt hur den ser ut , kanske skola , kanske bara mysa eller umgås med vänner : )

röd och fina

Fick mina skor idag. mamma hoppades på att hennes packet hade kommit till konsum för hon hade fått ett sms om att det kommit. var dock så mycket folk så hon sket i det.. när vi kom hem minnsan så var hängde mina skor dääär ; ) tss. då vart hon snopen för hon hoppades ju på att hon skulle få sina grejer före mina men inte de inte:d eller ja de har ju kommit samma dag men mina var ju precis utanför dörren ; )

Ska stääda här med mamma idag, ska fixa nå spel åt skitungarna så de är lugna... mamma hade två spel med sig och helt otroligt de ville spela olika. De brukar aldrig hände om det finns tåv olika saker så ska de alltid ha samma men inte den här gångne inte, en riktig överraskning faktiskt ;D

har solen i ögonen och ids inte dra ner persinerna så jag kilar ist och börjar sätta igång med städadet ett tag iaf.. måste tömma hela min soffa för den ska ut ; )
Chjooo

här måste klagas igen

fan vad jag är dum. tror jag fattat hela engelskan fel : / förstår inte åååh jag osm nästan skrivit färdig eller ja men skit samma ... :/ blir så arg på mig själv! huff...
Vill bli av med skiten , nu och på en gång , men om de visar sig att de är fel så blir det väl ett ig för de här går inte ...


upg.
goda nyheter ringde märta och hon sa att det var rätt , hujj där lätta en sten från mitt hjärta. Nog för att det finns en hel del kvar som gärna hade fått försvinna därifrån men ett gram lättar nu iaf .haha : )

Tjohejssan

här är jag igen

var och handlade med Daniel där mot eftermiddagen/kvällen. for till han en stund och bekymrade mig om engelskan, har inte lång tid på mig nu :S hujja vad de tynger ner mig de är inte sant, den är en böörda!
Har skrivit lite på den nyss men tog paus nu ska ta och fortsätta imorgon igen ; )

ska klara de för jag är bäst! haha värt ett försök att försöka intala sig själv :P
Tjohejs

this is my life

Nk arbetet går åt skogen känner jag : / hittar inget att skriva om ..
har skrivit till så jag har en A4 iaf tror jag, har wordpad så de är som så tjorvigt eftersom jag kommer skriva ut de i word på skolan förhoppningsvis..

Sitter och bara sitter just nu iaf, har tagit en paus från de dära, kan inte skriva hur mycket som helst på en och samma gång för då blir jag galen och vet varken ut eller in just vid de tillfället...
blir nog att sitta med den ikväll om jag inte har något bättre för mig vilket jag tvivlar..
Kanske kika någon film ?
undra om Daniel har tid hm.., men han vill ju bara se skräckisar och de är läääskiga så jag törs inte och han vill inte se nå tjejfilm som jag haha :/
nåväl jag älskar honom för de iaf ; )

Puss

gymmet

Kilade ner mot gymmet så har tränat i en och en halv timme :P sköönt ! :d men nu kommer de värsta. gör blåbärspaj haha :d ojoj , men var såååå sugen , sen är jag ju inte på gymmet för att gå ner utan för att få muskler, så de gör väl inget att jag äter ? eller?  :S haa ...

Förresten har beställt de dära skorna jag vill ha .. Olala;d

solen och engelska

har skrivit engelska nyss, blev helt  slut i skallen av de. hujjalige..
Funderar på om man ska gå ut i solen och promenera de hade varit jäkligt skönt men vet inte var jag ska gååå riktigt. vill ha ett mål eller vad jag ska säga.

Igår var jag och daniel upp till dundret och knata upp för backhoppan.  Ja fy tusan, trodde jag skulle svimma, de är ju så himla höööögt kan inte förstå . Daniel stannade för att han var helt slut och jag förbannad som ett bi för jag ville upp fort så fick gå om honom.. väl uppe höll vi båda på att dö, det var hur tungt som helst att andas och de gjorde ont som tusan... stod där ett tag sen knatade vi ner igen ; )
Det var ändå riktigt skönt måste jag säga. väldigt bra träning  ;D

Nånå nu vettetusan försöka hitta någon att gå med kanske ?

Heeejdå

Ta hand om

Snart blir det skolan som vanligt.. slutar kring 4 sen ska jag mest troligt ner till gällivare för att kika till min karl. Får se om det är något : /

Lång dag idag måste jag säga... tråkigt :s Huff
Nååväl ett år kvar, får hålla ut .
Tjohej

Mysig hemma kväll

For till Carro vid en 8 - 9 , hon och Andrej var där från början sen kom även Jonathan :  )
Tog oss nån drink, eller ja för mig blev det bara två haha.. den var faktiskt jätte god.. Som Jonathan sa , Carrohulken drinken eller något i den stilen minns inte riktigt ordagrant , men det var för att de var carros påhitt och den var grön iaf ; )
Pratade en massa om allt möjligt , var riktigt trevligt ; )

For hem kring en 1 någon gång med min karl, satte oss och titta tv några min sen begav vi oss mot sängen.
Vaknade kring 10 tiden , har ätit frukost och diskat än så länge. Funderar på att höra av mig till carro ifall vi ska prompa : )

ciiieo

punkt.

Prompade till Daniels jobb tidigare idag,var skönt som bara tusan :d
var där ett tag sen åkte vi hem och gjorde mat ; ) var inte så gott men ändå :d
Just nu pratar jag med Emelie , pratar en massa skit haha :d

Skriver senare.

Tjing

känsla

Fick en känsla igår när jag gick till skolan att Carro kommit hem. Messade henne något i stil , Godmorgon : ) Fick en sån känsla av att du har kommit hem och ska komma till mig. Gör du de ? : )
Fick ett svar att hon kommer om tre veckor osvosv och sen en liten bild på henne så jag inte saknar henne allt för mycket ; )

Satt i H huset och pratade lite, så sa jag till Tove, varför känns de som att carro ska komma genom dörren där ?
Hon jadu jag vet inte..
Tänkte för mig själv, aja inbillar mig bara....
Var i H några timmar för har lektion där i princip hela dagen..
Kl slog en halv tre kanske och jag hörde att de kom in någon , det var någon som ska vara dära men ändå inte. och jag kände henne men det var som om jag inte kunde placera vem det var.. men vem tror ni det var ?
Jo, Carro : )
jag gav ifrån mig ett regält glädjeskrik och sprang fram till henne. ÅÅÅh herregud vad de enda jag kunde säga.
Vi stod och kramades, skakade tillsammans,och nästan böla.. ingen visste vad vi skulle säga... Det var precis som en dröm haha : )
Blev sååå glad ;D

Tänk att hon är hemma, har sakna henne sååå mycket ! Så idag blir det kanske att tillbringa dagen med henne efter skolan om hon har tid : ) Jag är ju inte ensam om att vilja se henne, hennes älskling kommer först ! ;D

Måste säga att jag är lite läskig, hur kunde jag veta? Carro hade också funderat på de för de var bara hennes föräldrar som visste om det än så länge så skriver jag sådära.
men för mig var hon verkligen hemma ingen annanstans  :d

Nu har jag skrivit engelska ett tag, sitter och klurar på ett ord som jag ska fråga någon om sen :D ska fasen göra en bokrecention iaf :d

Pusspuss

åååh

Skrev ett långt jäkla inlägg nyss men allt försvann, skriver sen

Godsaker

Har försökt med samma löfte som Tove , bara äta godsaker på helgerna, men tusan det går ju inte:S Sötsugen tränger sig in hela tiden och de är svårt att hålla emot..
Känner mig så dålig när jag inte klarar av det men de är ju såååååååå gott! kan inte förstå , det är verkligen som gift..
Sitter just nu och äter en mars, tänkte stå emot var så sugen igår också men så kom Tove idag och sa idag har jag med mig en mars och då var det kört var tvungen haha : ) De går inte så bra för henne heller , men de går då mycket mycket bättre än för mig måste jag sääga..
Men snart går jag väl bort dne hoppas jag får sån ångest när jag bara proppar i mig.
- Tänker inte bli tjock igen , aldrig!!

Om någon har nå förslag om hur jag ska få bort suget så säg till : )

Och förresten, hur tusan hittar man andra bloggar här på bloggen ? :s
Massa kommenterar mina inlägg men vet inte hur tusan jag kan göra det med andra och läsa dem dessutom ... ?

kvällen

Blev barnvakt kanske en timme igår vettetusan hur länge det var.. gick bra fårn en början de höll på med sitt och det var alldelse lugnt. men sen så gjorde jag tabben och gick ut från mitt rum och visade att jag fanns i  princip, då började de härja. eller lizzan
"Anna, anna, anna, anna , Får jag läsa hela boken för dig ?"
Hon har fått sin första läsbok i skolan.

Tim i sin tur samtidigt :
"Anna, kom då, Anna kom då"

Huff vad jobbigt .. höll på att bli galen.Lämnade lizzan i mitt rum och hon satt och läste högt dära och tim skulle ha med mig för att bygga ihop nå stridsvagnar ellernå ... i mini mini miniatur..
Till slut kom lizzan också och de var då inge tjat nå mera tills Tim kom på att han ville ha glass...
Jag sa nej såklart för de äter nog med godsaker. Men Tim vanliga kommentera :
"Jag får för mamma"
Orkar inte säga något mer för mamma får ta det när hon kommer hem för de är hennes fel att de äter så mycket. Hon säger nästan aldrig nej och om hon gör det så går hon med på de typ : Först mat , sen glassen..
Eller vad de nu kan vara....
När det var som lugnast fick jag en bild på mig och mina änglar,  (som de är trots att de är jobbiga)



Där är vi  : ) Jag ser dock ut som jag vet inte vad men låt gå ! :d

Nu göra sig redo till skolan

Vill haa

Har hittat ett par skit snygga skor jag vill ha . Men de finns två problem :s
Har varken råd med dem och när ska jag ha dem ?
Är inte en sån som går i högklackat när som helst vill använda dem när det är något spec och när är det det ?


Här får ni en bild :D
Visst är de snygga? ; )

den jag saknar

Tänkte jag lägger ut en bild på min tjej , Carro för att jag saknar henne!
men snart kommer hon ; )
Min tjej , miss you !

Missyou ! :  (

Där är vi

For och handlade efter skolan, och därefter till daniel. låg där ett tag och sådära sen skjutsade han hem mig : )

Har nyss sövt min bror, hujja vad han är gullig ; ) läste en bok tills han somnade i min famn : )
tog ett kort men orkar inte sätta in de nu , sätter in de någon annan dag.. så nu får nöja er med en bild på min karl och mig när vi var i turkiet ;D

testar sätta ut en bild

syster

Messade precis med min syster , de hade fått samma rum som oss i turkiet :d är helt uppspelt , men jag fattar som inte varför egentligen ?!?  men de är bara så himla frääänt ; )
Då vet man precis hur allt ser ut osvosv :;P haha
Hon skulle kika efter en tröja åt mig dära;D får hoppas att hon kommer hem med en ;D men vi får ju se, vet ju hur jobbigt de är att köpa åt andra:S

nu typ ingeting men orkar inte skriva nå mera...

Förresten, anton och affe - alla minnen : ) de ger verkligen minnen ;d

kören

om bara några minuter ska jag ta och kila ner mot gve för att sedan gå på kören. Ska bli skönt med en promenad måste jag säga, det är ju sol och allt ;D men de enda som är problemet är att jag nyss smällt i mig en jävla massa mat , och gott var det jag och mamma lagade den tillsammans;D

Nu kila

som varje helg

Sitter bara hemma och sitter. har inget för mig. är hur trist som helst : / vill göra något men allt man kommer på verkar ingen annan vilja haka på eller de har andra planer: / tråkigt men sånt är livet...
Min kära familj håller på att gå mig på nerverna och daniel jobbar så blir att plågas med mamma, tim och lizzan :S
var iofs på loppis med dem idag haha som en gammal tant :P sen på dollar. var rätt lugnt och skönt för ungarna var skötsamma ; ) haha

nu inget

Jag hade behövt...

proppa i mig en massa alvedon, de är hemskt . nu har det börja gå ner mot ryggen också
varför denna smärta ?
Ringde precis mamma om hon hade kunnat ta och hämta alvedon hos mormor men hon skulle inte dit, de pratade om det men nu var det så sent eller nåå...
vi har några hemma men de lär ju inte räcka långt för det är kanske en 4 st :S

nä nu ska jag sluta klaga är bara en gnällkärring just nu men det gör sååååå ont!
Puss

upg. ÅÅÅÅÅH har pratat med sis nyss, jäklar de hade de skit varmt är så JÄVLA AVIS!!! kan inte fatta vill tillbaka till Turkiet nunnunununununun... de skulle in till antalya och shoppa imorgn voivoi fy vad härligt... hon höll på att svettas ihjäl sa hon längtar efter den känsla, vill vill och vill tillbaka.. hujja är helt uppspelt bara att höra när hon sa de haha :d

Melikeit!

ackord

En kvart kvar tills jag börjar pianolektionen , har tränat ganska mycket ändå men de verkar inte vilja fastna , sen minns jag inte riktigt hur alla ackorden var..  det blir bra :D
Sång efter de, de kommer nog gå lite värre är ju som sagt smått sjuk, ont i halsen är väl de värsta, sen lite smått täppt men nu har det kommit ännu mer, det stramar i nacken, käken och huvudet på kvällarna, eller kanske rättare sagt ilar , vet inte riktigt vad de är men ont gör det :S Men ska försöka sjunga iaf kan bli kul , första gången med den nya sångläraren så : )


Nu  nordan ... tjohej

är jag sjuk ?

förstår inte.. det var precis så här när jag gick ner i vikt : / mitt i allt var de frid och fröjd mådde hur bra som helst och sen hann de ändras på en sekund. höll på sådära hela tiden och så är det nu med... mår illa, sen är jag pigg huff....
Nu går jag ju inte ens ner för guds skull äter ju som aldrig förr  och har mig förstå inte alls ? :S

äter

Frukosten är serverad, rostmackor och valio, vanilj yoghurt : ) riktigt gott ;D
Kort dag idag, i skolan kommer det bli och sidan beger jag mig ut i friska luften och ger tidingen till alla människor inom södra centrum och samtidigt får mig lite träning : P vaderna tränas en hel del : )

nu äta upp min frukost ;D

tvättstuga

Tvättstuga idag eller ja egentligen är det daniel som har det men jag tvättar åt honom, visst är jag snäll ? :)
Hujj vad han har mycke tvätt!
Sitter ensam här har gjort det sen kring 3 tiden, Daniel jobbar natt så : / triiist..
vet inte riktigt vad jag ska göra mer än att springa till tvättis varje tre kvart och sitta här medans jag väntar, kikar lite tv samtidigt också, top model : )

Nu kika de.. Ciiao

Hellvette

så sitter man här igen, vad ska man göra?  har ju skolarbete men har fan inte rooo .:S:S

Bye

italien

Då var det klart, ska till italien den 4 dec-7dec ;D Vad roligt ! ;D
Ska sjunga och vara glada , ska lussa för dem  ; ) Skojjssigt nu jäklar ;D
haha blir mitt och toves projektarbete föresten  : ) smart ide tooove! eller ja Dagny ;D

slag

spelar ingen roll vad man gör, säger så får man alltid ett slag i ansiktet , psykiskt alltså....
Ärså jävla trist ! 

it´s to late

Timbaland feat one republic - Apologize , är en låt som satt sina spåår. Älskar den och hatar den på samma gång..:S

Förresten min karl är välbehållen , han hade varit trött och somnat bara ; ) wii

Grubblande

kl slog kvart över sju och man vad vaken, har vaknat tiitt som tätt hela natten..
Daniel skulle höra av sig då han var klar på firman men inte de inte, försökte ringa honom i natt för han trodde han skulle hålla på minst till 2 men inge svar, inge svar på sms heller, varken då eller nu :S
Är skit nojjig över att det hänt något, för de kan ju faktiskt ha gjort de, gudarna vet vad han har pysslat med där för nå grejer för att få ihop släpet ...

Så nu sitter jag här , är skit trött men kan inte sova , grubblar så mycket vart han är osvosv.
Men de är ju de han ligger väl hemma i sin säng och sover , det brukar ju vara så men kan inte ta det förgivet..

facebook

Nu har jag skaffat en facebook men fattar inte ett skit ska jag säga er.. var på carros befallning så var ju tvungen ;d
hon får ta och hjälpa mig när hon kommer hem haha:D:D hujja vad jag är trööög :P

annat tja

5

Femte gången jag är på dollar tror jag , de är alltid något man missat när man varit för något är nytt hela tiden : )
For dig med Emelie, hon shoppade en massa roligt och jag köpte en ansiktsmask eller ja hon pejjade; )
Knatade hem till henne sen begav vi oss mot stan, kikade lite grann , var på banken och så..
Emelie hittade en tröja som var skit snygg , hade velat ha en men har inge pengar nu efter utlandsresan :S
Fast reesan var värt den tröjan : )
Köpte oss en glass och åt den i regnet , myyysigt  : /
Gick till hem till Emelie satte oss dära och gjorde inte nå speciellt, satt bara, kikade igenom min engelska och sen ringde min kära far och behövde ha mat , han var så "sjuk" sa han haha :d var nog mest bakis sjukan eller något i den stilen..
knatade iväg och köpte hamburgare åt honom .När jag väl kom dit gick jag och handlade så han skulle ha någon mat hemma, han hade ju bara ett jäkla smörpaket, så gjorde de sen kilade jag till Emelie igen..
Satte ansiktsmasken , hah fy hur vi såg ut.. jag var knallgrön i ansiktet och emelie var jaa vad ska man säääga, vit och lila.. hon köpte nån special mask, en typ våtservett som var som ett ansikte haha :d svin frän men satt dock inte kvar av sig själv hela tiden...
Började bli trött sådära vid en nio huffaligen , höll på att somna där ett tag..
Ringde min underbaraste och han var på g .
Kom hem tände alla lampor  ( är mörkrädd och mamma är inte hemma ) :/:s , så tände överallt och satte mig hära trots att jag är trött.. så ologiskt men jaa tråkigt att sova ensam :(

Nu kila härifrån iaf !
Seyaa

Inget måste

har piano nu på morgonen men lektionerna efter behöver vi inte gå på ... naturkunskapen eget arbete och psykologin de samma så jaa ondöödigt att vakna för 20min lektion men sånt är livet.. tänkte väl iofs knata mot naturkunskapen och se om vi verkligen inte behöver vara där för jag har inte hört något om det inte heller tove , och hon brukar ha ööra att höra ; )
Men spelar inte så stor roll har ju ändå varit tvungen att kila dit för pianot och sedan så har jag mitt påbörjade arbete på datan dära har glömt att skicka över det så jag kan göra det hemma sååå jaa men men

Efter jag varit dära blir det att fara på dollar med mli , hon skull handla något tror jag , tar mig mest troligt en promenad om jag orkar då och det beror ju på om hon kommit upp vid en 10  :p
de har hon nog får jag hoppas:P eller kanske det blir vi halv 11 ....
Vilket som : P

Kvällen har ingeting planerat , vettetusan vad man ska göra faktiskt...
Carro kom hem ! haha ; )
Miss you !

Byyye

tror ni de blev någon mat ?

Nejnej inte de. ungarna hade reedan ätit och mamma skulle väl inte äta något då eller hur det var..
Men iaf, tim började att han skulle göra chokladbollar och jag sa såklart nej haha, dumma storasyster sääg..
Han blev grinig och mamma orkade inte heller göra... men då kom mamma på , Ahaaa godis kan dom fåå , så vi for in till gällivare och köpte karameller, fy Anna , jag som tänkt vara nyttig men men när man har alla andra gottegrisar i familjen och när man själv är en så är det svåårt. Nog för att jag klarade det förut då jag skulle gå ne ri vikt men nu är  det annat för alla gnäller om att jag är så mager :/ Aldrig är dom nöööjd!

Klockan är tidigt på morgen , eller ja itne egneltigen men vi har så slöa dagar så börjar ju vid en halv tio nästan varje dag och sen ta och börja åtta på en torsdag är ju knasigt.. dessutom har vi samhälls , sen musik, musik, musik, musik, musik, heeela långa dagen , ända till fyra... hoppas vi får gå hem tidigt ändå ! ;d

aja imorgon har jag och hjärtat varit tillsammans i 2,5 år ;D Wiiiho, ska ta och laga middag idag för han skulle mest troligt jobba över imorgon för att allt måste vara klart innan han far ut stoppet eller något liknande..

Helgen i sig kan jag gissa blir dö trist, har inget att göra , men än skolarbete och kör på sööndag men de är ju ändå söööndag, en tråkig dag..

Huff babblar om en massa skit men jaa de får ni ta ; )

ciao

var är mamma?

Sitter här och fundeara vars tusan min mamma är ? och mina syskon såklart. syns inte att de varit hemma här något sen jag knata iväg för att dela kometen men jaadu ..
orkar inte börja ringa men kanske man skulle de för behöver mat haha :P är för lat för allting nu faktiskt..
säkert är de och äter någonstans och hon glömt och säga de i vanlig ordning : /

Nämen nu kommer hon  :P
Mmmm , mat ;D

tjingeling

rutiner

nu har mina rutiner börjat komma igång... skolan, och kometen. ojoj fy bara tråkiga saker men de är ju så när man måste få en utbildning och pengar :/ tyväärr...
idag ska vi ha ensamble ,det kommer bli skojj hoppas jag hm.
Därefter blir det natukunskap tror jag det var menmen

Börjar först om en timme,
vad ska man hitta på ? 
Varför sov jag inte längre ?

andra dagen

måndag och andra dagen ska det bli i skolan. fy tusan.. börjar om ca en timme och slutar 16.10 gud så trist på en måndag.. nog för att jag hade klagat om det hade varit en tisdag, torsdag eller vad som helst. men får väl vara glad att den inte är på fredag :d

Hujja, är det någon sjukdom som går nu eller är det bara jag som snorar ?
Sitter här och nyser och har mig, är täpt om nätterna osvosv.. fattar inte:S
kan tänka mig att jag bliviti lite småsjuk från att ha bytt klimat så fort.
mellan 30-40 grader till 5-10.. de är en väldig skillnad.
får se om de ger sig

nu kika om mina byxor är torra:d
ciiao
RSS 2.0