Min stjärna :)

 

vågen

Vågen är en mardröm för mig. jag stirrar mig blind på kilona inte på hur min kropp ser ut efter träning och bättre kost.
Siffrorna på vågen spelar väl ingen roll om man är nöjd med sig själv eller har jag fel ?
 
hur som helst ställde mig på vågen idag, för jaa jag har någon slags vision om vad jag ska väga och hur jag kommer att se ut så jag måste väga mig och jag är inte nöjd om kilona är för mycket trots att min kropp kanske är precis som jag vill ha den..
Träningen och kosten har iaf gett resultat och jag känner mig mer motiverad en någonsin : )
 
kram

Inget är omöjligt

Var på en föreläsning igår som handlade om motivation till träning - vilken träning som helst.
Oscar Jöback som föreläsaren hette gjorde att man verkligen började fundera på vad ens mål är med träningen. är det för en stund eller vill man ha det som en livstil.
När jag satt och lyssande på honom började jag fundera över min vikt resa för några år sen.
Jag la ner all tid på träning och lyckades gå ner hela 22 kilo som mest. Vilken nu i efterhand kanske inte var det ultimata för min kropp men det får mig att inse , vill man så kan man , ingeting är omöjligt när man vill gå ner i vikt.
Har hört många säga att de vill gå ner en massa kilon men inte gjort något åt de. jag är precis likadan helst nu efter graviditeten och jag ser abslout inte ner på de människorna, det jag vill att de ska veta trots att de redan vet de är att de kan om de vill.
I måndags, som Oscar också sa är det vanligaste har jag börjat med träningen igen och jag känner mig faktiskt mycket motiverad vilket jag inte gjort de senaste gångerna jag skrivit här att NU ska jag börja träna NU ska jag verkligen äta nyttigt men NU SKA JAG GÖRA DE! Iaf ett tag.
Det här kan lika gärna skita sig de vet man aldrig men mitt mål är att träna minst 4 dagar i veckan , helst 5 :)
Man måste sätta mål för att orka med detta och man behöver pushning från olika håll för att orka, eller iaf jag.

Det goda i livet ska jag självklart behålla, Godis en gång i veckan gör ingen skada så länge de är med måtta : )
Fredag den 15/2 kommer Daniel vara hemma i 6 veckor så då har jag abslut inget att skylla på något mer. då har vi tid för varandra, all tid i världen att mysa alla tre plus träna så,  så får de bli :)
nu är det dags för förändring!
 
Min nya vikt resa ska börja - men dock inte samma viktras som för några år sedan utan nu ska minst 6 kilo bort : )
 
Wish me luck!
kram

Du är underbar!

andas in

andas ut..
RSS 2.0