1 år ♥

Igår var ingen vanlig dag för igår var det Vincents 1 årsdag hurra hurra hurra ! :) 
Min stora kille!
 
 
och  idag är ingen vanlig dag för idag är det Daniels 25 årsdag hurra hurra hurra !! 
GRATTIS ÄLSKLING !! ♥ 
 

känsla

för exakt 1 år sedan nästan precis på tiden gick vattnet och vi fick veta att inom en vecka blir vi föräldrar :) det var en fantastisk känsla och det kändes som en otroligt lång väntan ! med de egentliga 6 veckorna kvar kom det naturligtvis som en chock och en oro kröp sig fram då man inte visste hur h*n skulle reagera  på att möta världen lite för tidigt. 
2 dagar senare valde vårt pyre att komma ut så vi fick se honom , väntan vart inte så lång då han hade bråttomt :) 
det var en lättnad när jag hörde hans första skrik direkt han kom då visste vi att han mådde bra och det var inte lika bråttomt att föra bort honom från mig så han skulle få den vård han behövde :) min kille är fantastisk ! :) 
 
så idag är det bakdag för på fredag är det 1 och 25 års kalas hemma på mellanområdet :) (vincent valde att komma ut en dag före pappas födelsedag så vi firara båda samma dag ) :)
 
puss


 

Happy birthday ♥

Igår var det Emils födelsedag och i år firade jag honom i mina tankar. Ska fara och tända ett ljus och lämna en röd ros till Lilleman i veckan , en liten present i efterskott ;) Jag saknar honom mer och mer för varje dag dom går. Tur att han finns med oss var vi än går och att låter oss känna hans närvaro lite då och då. :) GRATTIS IGEN ÄLSKADE ÄNGEL ! älskar dig puss ♥

Bild bomb :)

Buspojkarna :)

RSS 2.0