I will

I will tell your story and keep your love the best I can
I will tell them to the children, I promise


onsdag idag va?

har börjat bli ett gäng med dagvild då jag är hemma hela dagarna :/ är det bra eller dåligt måntro?
har iaf varit vaken i flera timmar då magen ropade efter frukost redan kring halv 6. men säger magen att den behöver mat så är det bara att ge den..
gick och la mig igen men snurrade och snurrade och snurrade och precis då jag somnade fick jag ett sms av bilsnubben om ett pris som jag kunde lämna till polisen så det var bara att vakna till och ringa mamma som sedan fick ringa polisen för att lämna priset. Efteer det kunde jag såklart inte somna om så nu sitter jag här och håller på att somna framför datan men går jag och lägger mig nu vet jag att jag ändå inte kommer somna för allt har varit tok för bökigt imorse och jag gissar att det blir samma sak om jag lägger mig nu.
solen skiner iaf ser jag nu , kanske jag hoppar i skorna och tar mig en promenad, men vi får se har lite annat att ha energi till idag på dagen så kanske blir inne tills jag måste till min tid jag har att passa..


lättad

jahapp då har vaktmästaren varit, vart bara en gubbe som kom hit och det var ju skönt och de enda han gjordevar att skruva åt nå rör och kollade så allt var torrt och det var det. har dock fuktskador i golvet så det måste de åtgärda om någon vecka. får mest troligt ett nytt golv men de visste inte med säkerhet så får se då.
men jag är då nöjd, slapp ha hur mycket folk som helst här och jag kan bo kvar : )
ska fixa mitt face och bege mig ut på lite ärenden medan jag orkar..

tjo

uppe med tuppen

känns det som iaf. har varit tvungen att börja dagen med att ringa x antal samtal i varje ordning, känner att jag inte riktigt är vaken ännu men jag verkar få fram det jag vill säga i telefonen iaf.
väntar på att få ett pris på service på ena av mina bilar för att sedan ge det till polisen då det har varit lite missöde med bilen här i början av året. eller ja rättare sagt en idiot gubbe som har fått för sig att han har rätten att flytta bilen från parkeringen för att frun inte kommer ut med bilen från garaget sååå lite saker på bilen har gått sönder som han ska få stå för..
har även ringt top så nu väntar jag på att ett lass med gubbar kommer hit och kollar vårat läckage i köket, jag ber att det inte ska vara mycket att göra.. orkar verkligen inte ha folk här hela dagarna.
hoppas de kommer snart så jag slipper vänta allt för länge på att de kommer..


vattenläckage

lördagkväll slutade med vattenläckage i köket. hela köksgolvet var full med vatten, jippi!
ringde securitas som var akut numret på top men de kunde såklart inget göra.. bara att vänta tills imorgon så vi kan ringa top så de får komma och fixa.
har plockat ur alla skåp och fixat bort allt som är ivägen för att de ska komma åt bakom skåpen osv..
hade ett bärg med disk också så jag var tvungen att ställa mig i duschen och ta hand om allt så nu värker ryggen som bara den :/ 
försökte deala till mig en massage av mammsen men hon hade fullt upp ikväll så jag får försöka ligga i soffan och vila hela kvällen så ryggen kanske är någonlunda hel imorgon.
jag hoppas verkligen att det inte är ett stort projekt så vi måste flytta ett tag eller ha en massa arbetare här i flera veckor men måste de vara här länge så måste de ju :/

äääeh soffan lockar mig en aning så.. heejs

kickboxning

sparkar och slag , underbart!

solen är inte riktigt på min sida idag men graderna är inte de sämsta så kanske blir att ta en promenad idag igen för att få lite friskluft. Blire inte det så blire att städa eller ta mig ett dopp i basängen, har inte riktigt bestämt mig ännu.

var hos Emils föräldrar igår och hälsade på. surraade en massa och bara var, det var hur skönt som helst!
de hade några bilder på honom på den öppna spisen och blicken fördes dit ofta för att få en skymt av honom och hans busögon som han alltid hade. kollade speciellt på en bild som jag tror är tagen första året på gymnasiet, det var verkligen Emil : )

förresten, en prinsessa är född, har ni ätit prinsesstårta igår ?
det var tydligen poppis att äta det haha . lite lustigt tyckte jag men men folk vill väl fira : )

I helgen funderar vi på om vi ska ta hit lillsis för lite mys och övernattning men som vanligt har hon nog ett gäng inplanerat med vänner och övernattning hos dem. Vår piga har börjat bli så otroligt stor, huf men de växer ju det är ju så det är : )

blev ett riktigt blandat inlägg meen men : )

tjoo

Vår väder : )

nu har solen börjat skina varje dag, underbart!
är smått trött idag, funderar på om jag håller på att bli sjuk eller om jag bara allmänt är helt slut, det lär ju märkas förr eller senare.
ska iaf trotsa tröttheten här på ett tag och gå ut en sväng då jag inte har samvete att sitta inne en sån här dag.

nej ni, nu lägger jag mig ner i soffan en sväng för att samla lite krafter för att kila ut..

tjaaoooo

varje gång jag ska sova tänker jag på dig, varje gång jag sätter mig i soffan ser jag på dig - i varje tanke är du med mig

Jag saknar dig

trött, sliten,och fettisdag

har kännt mig otroligt hängig sedan igår efter min promenad. promenaden i sig var hur skön som helst, traskade på i nästan en timme utan några som helst problem men sen då jag kom in vart jag hängig och har varit de lite smått sedan dess..
mitt blodsocker pendlar och jag känner mig yr lite då och då.
jag tackar gudarna att de uppfunnit säng och soffor för det är så behövligt just nu.

ska vila en aning sen fixa i ordning mig inför en sväng på stan, behöver köpa lite saker och sedan ska jag självklart klämma i mig en semla då det är fettisdag idag. sen är det slut på godsaker för några dagar :)

happy face - solen skiner! : )

monday

Så vare måndag igen, veckorna bara springer iväg.
Min födelsedag har passerat och den var hur bra som helt : ) mycket folk och välbehövliga presenter : )
somnade som en stock på lördagen då jag varit vaken från halv 8 och fixat och donat det sista med tårtan och sedan hade jag folk till vid 10 på kvällen så det var fullt upp hela dagen : )

solen skiner idag så jag tänkte hoppa i skorna och ta mig en prommis i finvädret : )
so long!


och ner i

plurret vart de med systeryster : ) skönt som bara den, men nu måste jag ju erkänna att jag känner mig ett gäng mer mör än innan men det är de värt, ryggen behöver tränas det är ju tydligt :)
har precis slängt på två maskiner, tänkte jag gör bort lite tvätt och så innan gubben kommer hem : )
sedan blire städning för hela slanten och lite där till...
funderar på vad man ska äta , någon som har någon ide?

nu äta lite lunch sen gå till tvättis igen..
tjolahej

fixing

Upp och hoppa för min del, har ett gäng med saker att fixa inför imorgon.. tar nog inte hela dagen med lite hjälp från min kära men tid kommer det nog ta om jag känner mig rätt
väntar på att badet ska öppna för att ta några längder i bassängen , känner att min rygg hade behövt det, den värker en hel del då jag varit i farten hela gårddagen..

kort uppdatering, måste äta frukost och fixa lite innan jag åker mot badet : )



shake it out

I can never leave the past behind
I can see no way, I can see no way
I'm always dragging that horse around



I love you <3



Alla hjärtans dag : )

14 Februari och dagen är full med saker att göra.

1. Fara på sjukhuset och hälsa på Lillebror
2. Vårdcentralen
3. Handla
4. Städa
5. Fara förbi kyrkogården och minneslunden
6. Film&mys


Ska fixa mig färdig så jag hinner till sjukhuset innan lillebror vaknar.

Puss&Kram <3


2011






heelg

Spenderade helgen i luleå : ) var en sväng på stan, hämtade ut beställda saker och bara var, skönt!
kom hem igår kring 4 , for upp till mamma kollade lite saker sen for vi hem för att packa upp allt vi köpt.
For till sofia, kollade kontoret sen bar det hem för lite sömn : )
vaknade inte för allt för länge sedan , har bara hunnit äta frukost och kopplat motorvärmaren nu blire att hämta sofia från jobbet..

tjoheej

I think of you

http://www.youtube.com/watch?v=O9q8S6qjkdE

frukost, lunch, middag , kvällsfika

det känns som om jag äter hela tiden fast jag tror jag äter mindre än normalt.
Några mellamål hamnar däremellan beroende på när jag vaknar om dagarna..
har precis slängt i mig lite havregrynsgröt till lunch och har även fixat klart mina papper en gång för alla förhoppningsvis!
ska slänga dem i brevlådan sen bär det av upp till mammsen där jag ska se till mina kära syskon som ligger hemma båda två och är sjuka.
tur att inget av det bör smitta för jag orkar inte vara sjuk nu , det är allt för tungt..

 
Bjuder på en gammal bild på mig och min kära vän Emelie bara för att ! :D
det var tider de! :D

det är de tyngre dagarna som går bättre att skriva på

det finns tillfällen där jag är glad, lycklig men de dagarna skriver jag oftast inte om..
Jag använder bloggen för att skriva ut det jag sitter och håller inom mig och det är mitt sätt att komma en bit på vägen för att orka tackla allt så jag har inte bara dåliga dagar utan det finns även lycka i mitt liv även fast det kanske inte märks alla gånger.

Jag tänker mycket och tiden bara försvinner.. dagarna går med ett nafs och hela livet bara rullar på utan att det märks.
vi har gått in i februari månad, en vecka exakt idag och det känns inte alls.. om 11 dagar är det min födelsedag och jag kan säga att januari och februari månad har nog aldrig gått så fort som just detta år..
snart mars, april, maj.. vill att tiden ska gå fort samtidigt som inte för jag vill hinna njuta, njuta av den här tiden som är "första" gången för mig, och den tiden kommer aldrig tillbaka hur mycket jag än vill det.
Men det är svårt, varje dag är en kamp mot sorgen och det har det varit sedan slutet av juli förra året.
någon gång är det dags att gå vidare och den dagen kommer snart, så snart jag bara tar tag i det och försöker att förstå varför allt blir som det blir.

Lyssnar Evelina och lutar mig tillbaka


RSS 2.0