gammal

är det såhär det är när man blir äldre. Är inte gammal men är inte liten heller . om 2 månader anses jag som "vuxen" men det känns inte som om min ålder kommer vara vuxen för det är för ungt men hur jag lever mitt liv just nu blir det som om jag vore 30 år.
Egentligen är det inte något negativt med det men jag borde leva livet just nu men det värsta är att jag inte ens vill det. Jag har flyttat hemifrån och bara sitter hemma om kvällarna och antingen fixar och donar eller gör skolarbete. Är det så här det kommer vara hela livet ut ? kommer iofs jobba så småningom men det blir ändå samma rutin.
Om det är så har jag inte att komentera om det för vet inte riktigt hur jag ska ta det menmen

konstigt humör


Tjo


här sitter jag

och vet knappt vilken dag det är. har blivit helt dagvild.
håller på att skriva min nk nu, ska försöka fixa klart den om jag har min fantasi med mig idag.
D har farit till lule en snabbis, var inte glada miner från mitt håll men men får väl ta det i vanligt ordning.
 
ska ta och diska och skura innan dagens slut, om jag nu hinner.
Har stressen kvar att hinna göra en massa fast jag har lov det är hemskt  :/

Skriva nk - bye

funderar

har hittat två balklänningar. ena har jag fått svar från men inte den andra:s funderar verkligen på om jag ska köpa den jag fått svar av, men jag vet inte riktigt vilken färg jag vill ha på den för det fick man välja :/:)

idag blir det att kila in till stan, ska boka tid för att klippa och färga mitt hår . sen gå till nordkalotten och boka tid där sen ericsson om jag orkar gå och sen blir det hem och tvätta kläder.
Hade behövt handla till nyår också men daniel skulle fixa bilen så det hinns nog inte, får väl vara i sista minuten och handla, hoppas något finns kvar .

Aja nu borsta tänderna och klä på mig sen sätta fart på benen.
tjoheej

mamma och syster

vaknade av att daniel ringde för att prata lite så klev upp efter det. Har sovit som en stock hela natten, sköönt!
skulle ta och göra mig lite frukost, luktade på mjölken som gått ut igår men det luktade inge surt. Tog gjorde mannagryns gröt men se där den vart gul! Ueesch vad äckligt, mjölken måste ha varit gammal! Så det blev ingen frukost för min del idag.
Ringde mamma och sis , de skulle på stan så följde med och kikade lite : ) idag blev det inge shoppande , tittade inte så noga efter något heller så... Bytte min stjärnteckenbok till mitt stjärntecken, carro hade köpt fel tss :)
Efter det skjutsade de hem mig och jag började proppa i mig en massa godsaker var så himla hungrig och orkade verkligen inte ställa mig coh laga något, jag vill ha en god macka och det hade vi inte...

Kilade och prompade med carro efter jag ätit lite av det goda och sen gick vi till hennes bror och kollade lite balklänningar och jag kollade på när hon åååt lite kyckling korv haha :d
Åter hemma nu och bara sitter och kollar designe simon and tomas och väntar på min karl som snart är hemma : )
vad skööönt!

Puss

ingen höjdare

Att sitta ensam är verkligen inte kul. det finns inget bra på tv och jag känner verkligen inte för att sova.
Känns så jäkla värdelöst, varje helg samma visa :/
Kanske man skulle börja läsa till körkortet? kan det vara en ide ?
har sagt det många gåner men det är alltid något som kommer i min väääg.

Pratade med daniel för ett tag sen, han kommer hem senare än tänkt, vad trist . Och sen direkt han kommer hem ska han fixa sin jäkla baslåda som han köpt, kul för min del! hade väntat honom kring 1 men det blir vid 7 istället, så himla irriterande, jag som tänkt spendera dagen med honom..

nä nu jäklar ska jag ta fram körkortsböckerna och kila in i sovrummet och läsa lite : )

byye

middagen och annat

middagen blev mysig och maten vad super god : ) Carro och isa tog sig en drink som smakade chokladglass, fick smaka lite :) myms , det blir en drink carro får göra när jag blir stoooor :P
for till emelies mamma och firade henne sen for vi upp till emelies nuvarande hem i malmberget. Tog oss en bastu och mös på : ) stannade där över natten.
idag for vi på mellansrean och shoppade lite. vi hittade ett par skit snygga strumpbyxor trodde vi men det var tydligen knästrumpor , men det går väl det med haha : ) Köpte även en vääst : )
Handlade lite tacos sen for vi till mig och lagade : ) Åt maten sen satte vi oss och kika lite tv. Emelie tofg sig en tupplur i någon timme medans jag satt och kollade lite balklänningar :P har nog hittat en men hade velat ha den i en annan fääärg : )

Nu ska jag ta och sitta här i min ensamhet och ta och äta lite glass , vad gott! när inte daniel är hemma har jag märkt att jag tröst äter hur mkt som helst, fy skääms Anna ! men men :s

I miss you babe <3

tjosan

Juldagen

Gårdagen var trevlig : ) Fick en massa hemma saker och pengar. Det bästa jag fick var nog wookpannan, ljushållaren näe det gäller hemma saker men efter det kom färgningen och klippningen jag fick av min älskade   : )

Idag blir det att äta middag med Carro och Isa , och efter det ska jag fira emelie som fyller hela 20 år !
GRATTIS EMELIE igen :D

Nu kolla lite tv och mysa med lite ljus i min ensamhet tills jag ska och träffa tjejerna. Daniel är ju i lule han har firat jul där igår så vet inte riktigt när han kommer hem faktiskt nånå

Hoppas ni alla har haft en bra jul : )
grattis igen : ) Tjosan

otrevlig

Många skickar God Jul sms men jag kan inte svara:S har kunnat svara till två från gratissms sidan men nu är de slut för dagen :/

Men ni som skickat läser det här , jag vill svara men kan som sagt inte, känner mig lite otrevlig men hoppas ni förstår :s

Jag önskar er alla som skickat en riktigt GOD JUL ;)

 Nu åka och fira julen hos mormor med god mat och gemenskap ;D

Julafton

GOD JUL !  :)
Önskar jag er alla <3

Miss you!

byn och lite annat

har vaknat för ett tag sen. ska ta bussen upp till malmberget och träna höften. hoppas bara sjukgymnasten är där så att jag får skanna höften så jag kan gå normalt över jul .. Sist jag bara tränade höften och inte skannade hade jag ont som bara f"n så hoppas!
Efter det går jag till sis och duschar , fixar mig lite och sen åker vi till byn för att hälsa på farmor , kallis och sampos. Vi tänkte vi åker innan jul och ger våra julklappar för juldagen ska jag och äta middag med Carro och Issa om börsen säger ja :)

Nää nu något annat men vet inte riktigt vad ännu..
Heeejsvejs

Dollarstore, brio och coop

nu jäklar är det den sista presenten , hoppasjag hitta någon på antingen dollarstore, brio eller coop. hoppas hoppas! :)
efter det ska jag och sis göra julkarrameller : ) wiiiho

nu klä på mig och ta mina ben dit bort.. tjoheej ;D

så är det tyvärr

den senaste tiden har mina blogginlägg bara varit gnälliga och tråkiga eftersom jag haft så mycket och göra osv och nu kommer tyvärr ännu ett till, men måste skriva av mig lite istället för att hålla det inom mig..

Sov hos mamma i natt för ska snart och dela kometen. Vaknade på morgenen och kom på vars tusan mina smycken och det var. Hade en speciell låda med allt sånt som mamma nu tömt och använder här hos henne :/
Får ett svar som , jaa , jag vet inte ritkigt faktiskt... jag blev sur såklart för allt är verkligen i massa påsar , och smycken och de kan ju gå sönder.
Sen säger hon men det är ju barea att du rensar allt... Jag försöker säga åt henne att jag har inte tid med de.
Då säger hon, men det är inte så himla jobbigt osvssv osv och att jag själv valde att flytta men så är der inte
jag valde aldrig det, jag tänkte välja att göra det men hann aldrig ta det beslutet själv för mamma hann packa ner allt utan att jag visste något. Jag kom hem från Italien då var mina saker utspridda i hennes hem och mina i pååååsar och hon påstår att jag valt de själv.  Bodde hos D i ca 3 veckor sen var jag ute : (

Nu kometen. hejs

allt upp och ner

Satte igång med städandet där kring 9 . har dammtorkat, dammsugit och tömt daniel "tidnings - skåp" hhaa ;)
Han är så jäkla lat att han bara tryckt in all reklam i ett skåp i köket som har blivit helt proppfullt men nu är de i påsar och tar upp hela hallen i princip. Har även en säng i hallen, daniels gamla som stått där i snart två månadet blir jäkla gaaalen vill ha ut den. Brevid den står en jäkla massa paket som måste lindas in , men har inge papper så kan inte göra det  så det ser för jävligt ut även fast jag städat idag :s
Tooog och julade till det lite idag, har sprayat snö spray på fönstrerna idag , blev faktiskt bra och man fick mer jul känsla... har två fönster i vardagsrummet och vi mätte så att det skulle bli jämt men det blev det ändå inte såklart, så ena linjen är lite högre upp än den andra men det får vi , fast mest jag leva med för daniel bryr sig inte om det är jul eller inte tråkigt nog för jag älskar den : P

Sitter just nu och väntar på alla min underbara syskon, storasyster skulle ta med sig de små och köpa godis så hon plockar upp mig innan det. Vi måste åka till lekia och köpa något åt sampos som sagt. Hujj vad svårt känner helt ärligt inte ungen eftersom han bor i lule och vi träffar han aldrig.. : /
Får se vad det blir, lizzan kan ju alltd komma med något förslg för de är ju nästan jämngamla..

Efter åker jag hem och tar och beger mig till tvättstugan. Eftersom det inte blev byn idag gick jag raka vägen till tvättis och kollade om det fanns tid . ville egenltigen ha direkt på morgonen men någon hade redan norpat den innan jag hann , ingen hade bokat  men fick en tid kl 5-10 så kommer väl springa hela kvällen antar jag... ska föröskta få daniel att gå så jag kan åka och baka med sis för henka var inte hemma idag och sen även be honom fixa upp mina stjärnor som jag vill ha in fönstret. har tjatat i veckor men inget blir gjort :( om jag hade kunnat göra det själv hade jag men vi måste byta kontakt på den för det är såna där små takkontakter i taket så måste byta den och om jag ska försöka fixa blir det bara pannkaaka av allt men men..

nu kläpåmig... Tjohååå

2 kvar

var och köpte några julklappar igår nu är det bara 2 kvar , trodde det var en men inte de inte , måste köpa åt min lillkusin för pappi hade köpt en skoter tillsammans men kussens far så . nånå de löser väl sig hoppas jag, inte för att jag har några pengar kvar , inte ens åt min syser faktiskt de är hemskt, men ska skrapa ihop lite smått sådära..
Har fått så mycket räkningar därför har jga ine pengar. ska betala skoterkortet, sen har jag betalat en avgift för att få kortet, sen student sakerna, som ska vara betald den 9 januari osvov. Hujj de är ju hemskt när de ska ha betalt precis innan jul eller precis efter jul. De ver väl själv att  man nästan inte har några pengar då. Helst inte vi som har jobb, knappt föräldrarna har ju det.

Väntar på svar från carro, ska till byn och mysa och baka lite julbak : ) För mig blir det peppakakor och nå nougat  grejer. hade velat göra knäck också men kontot säger nej som vanligt...

Är trött fortfarande så ska ta och lägga mig i soffan tills hon hör av sig...
Heejs

Upg.
Det blev inge byn , så blir att vara hemma och städa och det istället tror jag. sen fixa sista julisarna.
tjosan

Samhälls

Tror jag är klar med den nu : )
Nu kila i säng, i min gamla säng, ska sova hos mammi i natt :)

Tjosan

stress

har försökt få tid att sätta mig här men tiden räcker tyvärr inte till allt.
är grymt stressad nu innan lovet, har haft en jäkla massa saker att göra men nu har jag bara en skolgrej kvar sen jäklar blir det julshowen att sätta och sen jullov.vad skönt!
Säger det här ofta men - det här behöer jag verkligen!
vet inte vad som hänt med mig men bli stressad så fort nu .. har läst som stress och utbrändhet på psykologin i veckan och det stämde verkligen in på mig förra året och det känns som att jag är påväg dit nu med :/ Men är det inte så , om man blivit utbränd en gång tidigare är det lättare att bli det igen ?

nu har jag inte tid att sitta här något mer, få skriva när de lugnat ner sig ytterligare. Mest troligt efter helgen för i helgen åker jag till byn och slappnar av med carro : )
Tjosan

Lucia

lucia i skolan idag, var något alldelse speciellt kan man säga haha : )
ni som såg det vet vad jag menar : ) Åt "några" lussebullar och nån kopp choklad sådära.  tog bussen hem och gjorde lite skolarbete sen for jag på stan med Meela, köpte lite julisar och tog oss en fika : )
for hem lagade mat och fixade mina saker till lucia föreställningen som vi har haft med con amore för ett några timmar sen :) Var helt slut då jag stod där framme, mina ben värkte och ja hujjaligen :(
har så mycket att göra nu att kroppen har börjat säga ifrån igen.. har varit förkyld sen italien resan så rösten är inte i form alls. tar i och tar i men det kommer inge ljud , det är grymt irriterande.

nåja. mormor och morfar kom hit och kollade in vårat place en snabbis : ) de tyckte det var stort och fint fast de ser ut som fan just nu .. som sagt har mycket att göra så hemmet kommer lite efter. har världens disk, allt vi äger i proslinväg och bestick väg är i princip i disken :s måste ta tag i det också men är så orkeslös efter skolan och skolarbetet jag gör hemma, plus dansen, kometen, nu kören och i samma veva håller jag på men skoterkortet.

Uppkörningen på skoter imorgon , känns lite fånigt men man måste ju ha ett sådant också. Direkt efter det blir det att plugga till körkortet och framförallt köra. men jaa det är tid och pengar, hate it!

Nu ska jag ge mig med mitt skrivande och sätta mig och slappna av för första gången på många timmar idag.
-Idol nästa

Ciiao

kometen

då var det dags igen efter en veckas vilande från det..
hörs sen om jag inte somnar efter vägen

tjosan

måste ta det lugnt

att jag trodde att stressen skulle vara borta då jag har fått en lite semster är bara bull shit , tyvärr!
Känner mig så stressad med allting. idag blir det kometen som vanligt och jag är verkligen inte i skick för det.
Måste komma ihåg att ta med psykologi boken idag så jag kan börja med pskologin , hade varit skölnt för i helgen har vi lucia igen , både fredag och lördag.. Skönt när det 'är över måste jag säga , det kommer vara en lättnad, men provet kommer ju i kläm där och även de andra uppgifterna och inte minst pluggandet till psykologi provet vi kommer ha i skolan :/

Ska försöka fixa det.
Har sceniska hela dagen idag för det är öppethus på skolan och es ska lägga ner :/
knasiiigt

nånå , nu mina vänner ska jag kila till bussen så att jag inte missar den : P

tjoo

nu är det såhär

Jag har en massa skola att göra som sagt, sitter just nu med ett nk arbete på datorn samt ett samhällsarbete. Måste ta och göra klart dem. har även hemprov i psykologi men tyvärr så glömde jag boken hemma så min tanke om att börja med den idag sket sig..

väntar på att min karl ska komma hem. hade egentligen behövt åka hem till mamma och hämta min saker men vill inte stresa på daniel när han håller på med bilen så de frå vänta...

nu lite tv, ska ta en paaus från det hära , nog för att jag hade det för ett tag sen då jag pratade med min kära Carro :)
nånå ibland behöver man fleeeera

Pusss

Det är för mycket

jag orkar verkligen inte ta allt nu
skolan tar sin tid men allt runt omkring det är för mycket..
alla mina saker överallt, i påsar och jaa, vad ska man säga ?  Det finns nog inge ord för det..

HELLVETTE!!

Den häär..

Den här morgonen var tung huffmig..
orkade knappt upp ,näsan är rinig, huvudet värker, kroppen är helt ur funktion och jaa det är väl allt som kan vara efterosm hela kroppen är med haha :S
Känns verkligen inte lyckat att gå tll skolan idag, men tyvärr så måste jag nog ta och göra det ändå..
ska hämta ett prov och sådära.

nu börjar verkligen , verkligheten igen   *suck*
men det får man väl ta

hejs

hemma

ÄÄÄÄNTLIGEN HEMMA!
det är så sköönt , ni ska bara veta. Vi möttes av ett iskallt "hotell" , som det skulle vara.
Det var mer som ett vandrarhem måste jag säga, var riktigt besviken. Det var så himla kallt att vi alla sov med kläderna på : / Så nu är jag väldigt förkyld och halsen gör ajaj.
Hade längtat efter italiensk pasta , det sägs ju att den är så hima god men inte de inte, jag hade kunnat laga bättre bolognes kan jag tala om för det..
Orkar inte ens rabbla upp alla tråkigheter just nu för har suttit på en buss de senaste 15 timmarna :s
är grymt trött och har ont i kroppen, så nu ska jag kika tv och kanske slumra till lite

Skriver mer sen : )
Puss

Heejdå

Nu sticker jag.. :)


Om några timmar

har varit i skolan i ca en timme, redovisat mitt arbete och sen hämtade jag kakburkar.. tog 6 st och alla är sålda : ) wiiho då var det överstökat. gick till mormor sen skulle erika och hon och promenera så följde med dem en bit på vägen sen vände de och jag gick mot gällivare:  ) handlade lite godsaker till resan ikväll för idag bääär det iväg : P
har checkat av allt  så att jag har med mig allt jag behöver och allt verkar vara på sin plats : ) så nu är det bara lite småfix kvar och sen blir det att hoppa på tåget ner till stockholm : )
det kommer ta över 12 timmar på tåget , men det ska nog gå bra för har sov och liggkupé : )
Ska bli spännande faktiskt , kul att få komma bort härifrån : )

Såå ja jag säger väl , vi syns och hörs igen nästa vecka då jag kommer hem och sist men inte minst
- Italy here we come  : )

Hasta la vista !

tvungen

vaknade och tänkte ta den senare bussen idag och skriva ut mitt arbete i bilden men kom på att de är bättre att jag far innan och skriver ut de i D.
Men jobbigt var det att komma upp, men jag kom upp iaf... åt lite frukost , klädde på mig och sedaan begav jag mig till bussen. Läste lite skoterteori när jag ändå bara satt där för har provet idag.. är nog inge svårt men de är lika att läsa : )
Imorgon bär det iväg till ITALIEN : ) Wiiiho. nu har det börja kännas lite faktiskt :P haha :d

Nånå ska ta och kila nu , kan lägga mig i någon av de hårda sofforna utanför bild om inte salen är öppen, börjar först 9.40 : / sen är det Magnus Uggla som gäller , spännnande va ? : )

Hejss
RSS 2.0