semester

då har vi kommit hem efter 2 veckors semester  :) har bilat genom Sverige och övernattat lite här och var under resans gång : ) allt har gått jätte bra , Vincent har varit otroligt duktig för att ha suttit i en bil i över 300 mil : ) han är duktig min lilla pojke! : )
Det bästa med resan var att jag fick komma ner till Karlstad och se mitt barndomshem, träffa mina gamla grannar och framförallt träffa min gamla bästis och hennes familj : ) trots att 11 år har gått kändes de som att vi hade träffats för en vecka sedan då vi möttes för lite lunch och prat : ) ska defenitivt åka tillbaka inom kort : )
som sagt resan har varit super och nu är det bara att sätta fart med att packa upp , tvätta och ha sig , inte de roligaste men det är något man måste: )
har pojkfritt här hemma så har passat på att plocka lite och fixa till mig inför middag hos Sofia och Gustav :)
ska bli så mysigt! :D


puss


tiden går

kollar bilder från systemkameran som vi först nu slängt in på datorn. hittade bilder på lillhjärtat när han var nästan färsk.. lillagubben , fällde en tår då jag såg vissa, han har varit så liten min lilla gullunge.. ska bjuda på en som jag bara smälte av : )


Världens bästa!

stannar upp och tar en kopp kaffe

vaknade tidigt idag och for iväg och handlade en present åt mig kära far som fyller år idag, samt satte in pengar på Vincents konto : )
har kommit hem för ett tag sedan och har precis fixat iordning i köket och slängt på en tvätt : )
har en hel del att både fixa och tvätta som vanligt. jag flyttar bara alla saker till ett ställe och sedan till ett annat för det är ivägen , jag hittar aldrig en plats där saken ska vara tillls jag behöver den nästa gång.. blir galen!
För Vincent går det kläder som bara den så tvätta hade man behövt göra varannan dag känns det som men tur att jag har en mamma som har en egen tvättmaskni så man kan fara dit upp och tvätta när man vill : ) annars hade man varit upptagen varenda dag.

nääni , nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan ta och fortsätta med något i röran och sedan blire att fara på andra äventyr mellan tvättmaskinerna : )

tjoheej
RSS 2.0