gomorgon, klockan 5

gossen vaknade klockan 5 idag med glatt humör och smilet upp över öronen :d
mamma och pappa var inte lika pigg som vanligt meen vad ska man göra när man har en sån söt och liten som ligger vaken bredvid en : )
gick upp och gjorde mat åt gossen, han somnade en stund sen vaknade han, daniel sövde om honom och sedan sov han en stund sen vaknade han, och så höll han på någora gånger... till sist klockan 6 steg jag och vincent upp. trött var ju bara förnamnet , han var vaken kanske en halvtimme sen gick vi och sov igen. tack och lov måste jag ändå säga, för jag var inte sådär jätte pigg :/
sov till 9 och sedan dess har vi varit vaken : )
gossen tränar sig och krypa och hans glada humör börjar gå utör då hans sovklocka tickar ..
ska ta och joina den stora karln i sängen och försöka söva gossen : )
 
puss

Förändring

En dag, en vecka, ett år , på en sån kort tid kan så mycket förändras.
Denna gång funderar jag på vänskap. Med vissa kommer den och går, med andra håller man kontakt dagligen och med andra tynas den bort helt. inte ens ett Hej kommer ur varandras mun då man ses.
vad beror detta på ?
många kanske bråkar, inte har något gemensamt medans andra bara växer ifrån varandra eller kanske växer upp på ett annat sätt än den andre.
sitter ofta och tänker på det här för det är så många som försvunnit genom åren och jag funderar varför det blivit så för med vissa har jag verkligen inga svar...
 
bara en fundering som vanligt..

bak bak bak

Jag bara älskar att baka :d det ääär så rogivande och dessutom såå är det grymt gott med fika :d kan gott säga att jag garanterat lagt på mig ett par kilon sen vi flyttade till nya lägenheten meen äääeh man lever bara en gång.. jag kan börja träna senare även fast jag prompt sagt att jag ska börja med de här för några veckor /månader sedan;P
fika is the shit!
lyssnar gammal musik och myser med sötaste ungen i världen :D
 
lite av de jag gjort här om dagen: )
 
puss

dagen

har haft en fullspäckad dag idag med en sväng på stan, affären, promenad och slutligen ett besök hos min moster :)
har kommit hem för ca 45 min sedan och jag for hemifrån vid 2 :) Vincent sover för natten och jag borde egentligen göra samma sak men det finns så mycke annat jag vill göra när jag väl har fria händer , fast idag ska jag nog lägga mig ner och mysa i soffan och invänta min karl som kommer hem från jobbet om lite mindre än en timme :)
 

Livet

Tänk att livet tar slut på en sekund. man varken när-hur-varför eller var livet ska sluta.
än en gång har det hänt, men den här gången var det inte någon som var lika nära men oavsett, varför händer detta? vem är det som bestämmer att livet är slut ? och är det verkligen slut efter döden ?
 
 

Tänder två ljus!

yesterday


 
RSS 2.0