Om du tror jag bara glömde eller suddade ut. Nej jag sparat allt i dolda fack och låst precis som du

Dagarna rullar på men själv är man kvar i det som var.
jag orkar inte nu , jag orkar inte ta allt som kommer i min väg för allt är så tungt och svårt och det tar tid. Tid som inte finns.

some die young

but you´d better hold on!

Otroligt vacker begravning med blandade känslor - Vi grät & skrattade.
Du fattas oss för varje minut och jag hade gjort allt för att kunna få dig tillbaka men
nu måste vi inse att du , Ella hjärtat, inte kommer tillbaka , det vet vi nu då vi fått följa dig in i det sista och sett var du ska sova i all evighet.
Det är så många som saknar dig, det ska du veta!

Oavsett var du är så vet vi att du är med oss - We can feel it  , tack <3


nightmares

Har inte sovit många timmar i natt, har haft mardröm på mardröm så har väl skrapat ihop en 3-4 timmars sömn:/ jag kommer vara helt däckad i bilen till lule:/ nåväl får väl slumra till ett tag i bilen så jag orkar med dagen.
tungt när man inte kan sova.. huf!

som sagt åker till lule idag, blir där till lördag-söndag.. 
sitter med en ansiktsmask och har precis satt mig ner efter att ha fixat i lite papper,vattnat blommorna och ätit lite frukost.. väntar på att karln ska vakna så vi kan fylla i alla papper tillsammans och sedan åka iväg.

ansiktsmasken ska ur så
tjing

two days left

till vårt absout sista avsked av dig vår lilla ängel :´(
man kan inte förstå man kan verkligen inte det.. att vi ska behöva begrava dig nu, så här tidigt..
att ens fundera på vad vi ska ha på oss till din begravning, din begravning, det är så fel.
Jag försöker plocka ihop något snyggt så jag ser någorlunda ut men du får inte skratta där uppe ifrån för du vet varför jag ser ut som jag gör haha: ) man känner sig inte så snygg i detta tillstånd jag är men som sagt jag försöker iaf :)

Jag saknar dig!

Ellae <3

Laleh - some die young :´(
http://youtu.be/VJR3HIsokKg

endast ett kvar

ett papper kvar för att kunna skicka in min ansökan till försäkringskassan.. hoppaas det kommer imorgon så jag får iväg dem, börjar bli riktigt stressad nu!

är smått sugen på en promenad så funderar starkt på att kila iväg på en kortis men soffan är faktiskt rätt lockande i vanlig ordning haha : )
vi ser ju : )

tjo

freedom or just a small vacation from work

jag har precis slagit upp ögonen och sitter just nu och inväntar att hyresavdelningen ska öppna på top. Alltid är det något :/
Några minuter sen jäklar har de frågor de måste ha svar på för nu är jag less..
För tillfället är jag sjukskriven och är det några månader, men just nu känns det som att jag har mer att göra nu när jag inte jobbar än när jag jobbade :/
tar hand om allt som hamnat efter och har ett gäng med papper och skit som ska in hit och dit..
mitt fokus på detta är inte det bästa efter alla motgångar men jag försöker och det är huvudsaken.

måste ta tag i allt jag ska göra idag..
tjo


upg.
galen galen galen jag får hjärnblödning snart..
att man ska behöva fixa allt själv, eller iaf informera alla om allt som de borde veta....
åååh!

many memories past by

gårdagen var extremt tung.. but every day can not be easy, not for now

lyssnar musik och tar mig i kragen med städandet. Det är ju inte varje helg man får långväga besök så man måste göra sitt yttersta för att det ska vara snyggt och fräscht :)
tog mig en paus nu iaf så jag orkar med resten, kroppen sa ifrån efter allt böjande hit och dit..
får be min kära om hjälp då han kommer från jobbet, då kanske det blir lite mer gjort, eller iaf ett högre tempo för han är något snabbare än mig just nu haha : )

upp på benen igen
tjo

oändliga tankar

jag tänker jag tänker jag tänker jag tänker jag tänker jag tänker jag tänker - En fundering bidrar till en till osvosv...

Livet är ingen dans på rosor, det kan man med all säkerhet säga..
Motgångar på motgångar. Lyckan & sorgen tar ut varandra och man hamnar någonstans mitt i mellan.
När ska man får känna enbart lycka ?
När ska sorgen ha sitt slut ?
Man bearbetar en sak och en annan dyker upp så man får börja om från början.
Det här är inte rättvist.. Ingen ska behöva gå igenom något sånt här gång på gång på gång på gång på gång.
Naturens gång som man säger , men det här är långt i från det..
Människor föds, människor dör men varför så många unga? varför så många i ens närhet?
Ni förtjänade att leva, ni förtjänade ett värdigt liv och ni var dem som skulle vara med nu, ni var dem som skulle finnas här. inte vara någon annanstans där vi inte kan varken kan se eller höra er.

Ella min fina Ella - vid vårt sista möte berättade vi för dig vad som skulle ske i din framtid, något stort som vi vet att du skulle ha uppskattat och skrikit av glädje för att just DU skulle bli något mer betydelsefullt i vårt liv och vår framtid. Du Ella Maria Engström skulle "bli" något , något som du varit besviken över att du inte skulle bli då du fick veta om vår lycka. Men ella ella ella oavsett var du befinner dig så kommer du alltid vara det ändå.
Vi ska berätta allt om dig jag lovar! Jag hoppas du hörde oss och log från himlen med ditt otroligt vackra leende och verkligen förstår hur stort det hade varit om du hade funnits med oss i det verkliga livet  :)

Emil min älskade vän - Jag hoppas du tar hand om vår ängla prinssessa som kommit för att stanna där du är. Är hon rädd, är hon ledsen , hjälp henne då, hjälp henne på traven så hon slipper vara ensam för jag vet att ni kommer träffas och jag vet att hon kommer söka upp dig om ni inte träffas direkt för hon var så bekymmrad över allt som hänt och hur allt gått för dig. Jag hoppas du berättar hur allt gick till och hur det blev som det blev så någon får svar, någon som vi kände. Vi andra får veta då vi kommer till er för att stanna i all evighet..

En dag kommer vi alla vara tillsammans men än får ni vänta ett tag för vi har en hel saker nere på jorden att göra först. men när vi är färdiga med det och det är vår tur då kommer vi :)

Ta hand om varandra mina änglar <3

lost

20 år och måste redan skriva små lappar för att komma ihåg allt:/
satte mig ner, skulle skriva upp allt jag skulle göra som var ett par stycken saker och vips så var allt borta.. det enda jag kom ihåg var att jag skulle köpa grå tråd med vad mer??!?
Skrämmande på ett vis...

tvättstuga från 7. ska försöka hínna med allt jag har att tvätta - jag får hoppas att tvättstugan är ledig till nästa tid också..
Om inte annat har vi stor tvättstugan uppe hos mamma klockan 5 så då får man väl slänga på resten om jag inte hinner med allt...
så idag kan man säga att jag kommer bo i tvättis! :/
nåväl det måste ju göras det med någon gång och har man inte haft någon ork eller energi att ta tag i det här tidigare så blir det så här...

rolig dag eller så inte...
sen kommer allt annat runt i kring också på det hela .. pust

tjo

relieved

En av mina stenar lättade från mina axlar igår. Nu återstår en sten men -  bättre att en försvann än ingen..
Ska försöka ta itu med allt jag måste nu för att orka med daagarna som för tillfället bara försvinner i det tomma intet och jag vet inte vad jag gjort av dem ..
Någonstans måste man börja och jag tar och försöker börja med lite idag..

Som vi hade dig förut

Verkligheten kommer ikapp en gång på gång men man vill inte inse att de är sant, man vill inte förstå att det här händer.
snart kommer vi i kring allt igen och inser fakta inser att det är dig vi lämnar till änglarna. De har fått så otroligt vackra änglar till den vackra himlen, men helst av allt hade vi velat ha er nere på jorden och förgylla våra dagar precis som förut.
jag tänker så mycket på dig, jag funderar så mycket kring allt runt i kring dig.

Vi ska fixa det finaste för dig, det finaste vi kan till ditt sista farväl..
Du skulle bara veta hur mycket vi saknar dig!

Jag vill ha dig som vi hade dig förut <3

Ängla prinsessan

Jag minns den där dagen , dagen då du och jag fann varandra på riktigt.
Det var i Stockholm , Mia och Anders bröllopsdag och det var dags för tillfixning och påklädning för alla.
Jag och Daniel hade bara lite små fix kvar att göra och du samt de andra skulle göra allt inför den fantastiska dagen då Mia och Anders skulle bli ett "vi" på riktigt och för alltid.
Dagen innan hade jag haft på mig en klänning , den klänning du har på denna bild och du tyckte den var så otroligt fin och du tjatade om att du inte visste vad du skulle ha på dig på bröllopet så jag erbjöd mig att du fick ha min klänning om du ville och du vart så glad och tacksam som du alltid blir då man ville göra något för dig eller hjälpa dig en bit på traven.
Du kom ur duschen och var stressad som bara den. Ropade efter en hårtork som du knappt visste var det var då du aldrig använt någon och du frågade mig om jag kunde blåsa ditt hår och självklart gjorde jag det med ett leende på läpparna då jag för det första tyckte det var lite roligt att du aldrig blåst ditt och hår för det andra jag kan hjälpa någon annan med något jag kan och något jag tycker är extremt roligt att göra.
Du hade beställt en leverans av en locktång som jag tog med mig dit så när håret var torrt lockade jag det.
Klänningen var på, lockarna var i håret och nu återstod bara sminket. Du paxade min sminkväska direkt och gjorde dig helt färdig till bröllopet och nu var det bråttomt för snart började bröllopet men du hann iaf ta en bild vad jag vet inne på grannarnas toalett innan vi for till kyrkan och det är den här bilden.
Hela dagen/kvällen var du ikring mig och din kära kusin som jag vet att du såg upp till även fast du kanske inte sa det ;)
På kvällen satte vi oss ner och pratade bara du och jag och vi berättade saker ur livet till varandra, främst om det berömda männen som är ett stort samtalsämne i en flickas liv. Vi försökte bolla, kompromissa ang våra erfarenheter och vad vi tror är rätt och fel och varför dess beteende är som de är ibland. Efter ett tag gick vi ner till alla igen och forsatte festen så länge vi bara orkade. En ur mysig kväll, tack alla som var där! : )



Dagen efter for du, jag och Daniel till Grönalund och NI levde loppan genom att åka karuseller medan jag höll på att svimma bara jag såg en karusell som var högre än mig själv. Ni mobbade mig en aning men ni var ändå så söta och snälla och åkte de mest löjligaste karusellerna med mig trots att ni tyckte det var barnvarning på deessa :)  tack för all förståelse :)
Vi spelade på en massa chokladhjul och vi vann 4 kilo choklad tillsammans som du sedan tyckte jag och Daniel skulle ha,det viktiga i att vinna var inte chokladen utan det var att du fick en bild på facebook med chokladen så alla skulle se att du vunnit ; ) hade du vetat att jag skrev detta vet jag att jag hade fått en utskällning och du hade bett mig ta bort det för det är ju . PIIIINIT! ;)
In mot kvällen precis som dagen innan kom det eviga samtalsämnet in , killar : )
Vi satte oss ner på en bänk , åt hamburgare och pratade alla tre i flera timmar innan vi hoppade på färjan för att åka hemåt.
Du var så tacksam över att vi kunde prata om allt vi gått igenom och framförallt att din kusin kunde berätta hur en kille kan tänka i vissa lägen och varför de agerar som de gör ibland.

Jag är otroligt glad att jag fick de här två dagarna med dig och verkligen få lära känna dig fullt ut :) Det är minnen för livet !


Tack igen för den här tiden jag fick med dig och tack för att du varit en solstråle i mitt liv <3
Du är älskad och saknad!

it´s hard to express yourself when you not can find the words for what you want to say

hur ska jag uttrycka mig? Jag har så mycket som behöver komma ut men hur uttrycker jag mig?
det är en kamp för varje dag som går, ett tryck över bröstet som inte försvinner.
Jag har inte förstått och jag vill inte förstå vad som hänt. genom att åka hem , är vi inte kvar i verkligheten, allt återgick till vardagen direkt vi klev innanför vår dörr. Jag väntar och försöker förbereda mig på att smällen snart kommer och jag verkligen förstår vad som hänt men hur ska man kunna förbereda sig för något sånt? jag ställer mig frågor om och om igen som varken jag själv eller någon annan kan svara på. Det är så mycket att tänka så otroligt mycket att tänka på, så mycket som händer med mig i takt med att allt det här händer. Jag försöker fokusera på allt jag kan men mitt fokus är inte det bästa just nu och jag drar mig undan mer än jag gjort förut.
jag har byggt upp ett skydd mot mig själv och mina känslor och jag blir rädd , rädd när jag inte kan bestämma när det ska vara på eller inte. det är en obehagligt att inte kunna styra det, men det har visat sig gång på gång att man inte kan styra något här i världen, vi får åka med och se på vad som serveras dag för dag.

känslor

jag är tom , jag är frustrerad, jag är förtvivlad, jag är arg, jag är ledsen, jag är orkeslös och så mycket mer...


Ella <3

I miss you
Miss you so bad
I don't forget you
Oh it's so sad

I didn't get around to kiss you
Goodbye on the hand
I wish that I could see you again
I know that I can't

I hope you can hear me
I remember it clearly

The day you slipped away
Was the day I found it won't be the same



Tack för tiden jag fick med dig hjärtegrynet! <3

Du fattas oss

Ella ella ella , underbara Ella <3

...

<3
RSS 2.0