verklighet

Hade en så underbar dröm i natt. Jag fick träffa min underbara Ella , krama om henne och fråga henne hur hon mår och om hon hade ont.
Det var så verkligt,  jag riktigt kände henne när jag kramade henne och hon visste så mycket som hon inte hade kunnat veta . 
Får tårar i ögonen baara jag tänker på det. 
 
Vår fina Ella ♥
 

rädsla

 
En av mina största rädslor försvann över en natt, försvann över en sekund utan att egentligen veta om det.en lättnad försvann från mina axlar men rädslan inom mig finns fortfarande kvar. 
En mörk hemsk känsla, varför ? Borde den inte vara borta för gått?
Har haft en egeb liten terapi förra helgen. Jag befann mig på platsen och sysselsatte mig med något för att våga och för att klara av denna förändring. Inse att detta är på riktigt. Det är det men gång på gång tror jagmig höra, jag väntar med spänning ingen kommer ingen sveper förbi. Det kommer ta länge länge innan jag förstår. Dethär med en annan värld är med mig hela tiden och kanske kanske finns den och det är möjligt att på några sekunder kan man se och höra, snälla jag vill bara glömma, gå vidare och inse att rädslan är borta. 
Det kommer ta tid precis som allt annat runt i kring mig ha gjort för jag har blockerat och tar en sak i taget för det har varit för mycket alldelse för mycket..
 
 

Ögon shoppar

vill köpa så mycket men pengarna räcker inte till! har hittat ett x antal sommar outfits åt lilleman och åt mig själv har jag inte ens våga kolla.. åh jag är så sugen att shoppa! vill ha nytt i garderoben!
se men inte köpa antar jag.. någon gång rullar de in mer pengar än vad det gååår åt för mig men det tar sin tid..

nånå
 

Rullar på

Att rullar på som vanligt! jag har förlängt min föräldraledighet så jag blir hemma till september , skönt men samtidigt långdraget :/ träffar mycket folk och så meen någonstans saknar man jobbumgänget dåå man kommer hemifrån en stund , får andas ut och tänka på annat.
Trivs som en fisk i vattnet att vara hemma med min son de är inte de men man behöver lite omväxling och distans men men vi får hela sommaren tillsammans! underbart!

Vincent har fått 1 års vaccinet i veckan så han är lite hängig gnällig och vill inte riktigt äta.. samma visa varje gång han får spruta men en vecka klarar man iaf för det är så länge det brukar hålla i sig.
Annars så växer han så de knakar i vanligt ordning :D har inte de exakta siffrorna på vikt och längd meen kring 11 kg tung och 75 cm lång!
 
JO just de jaa.. älskling har börjat gååå för 4 dagar sedan!  inte fullt ut men han gåår rätt långt ändå : ) som längst har han väl gått 2 meter kanske såå snart går han väl för fullt ! lillhjärtat!
 
Bjuder på lite bilder som vanlig! kameran är framme flera gånger om dagen :D

hoppas allt är bra med er!
tjosan
 
btw kolla gärna in på min sis blogg. www.erikavastero.blogg.se
:)
 
RSS 2.0