så tidigt

for till andrej vid en 4 tiden med carro. var och köote godis och ostbågar innan, samt hyrde en film , hairspray : )
Den sög faktiskt haha :D kollade den i tio hundra timmar den tog aldrig sluut . sen gick vi ut med jazva och lämnade tillbaka filmen. satt där ett tag sen for vi till carros kompis som hade fest.
satt där och bara satt... sen blev det hem och här sitter jag : )
skaaa snart ta bort mitt smink och sen ska jag ta och dra mig till sääängen. blir en lång dag imorgon känner jag på mig.. ska nämligen till Ikeea ; ) skönt att komma ivääg en sväng , men har tyvärr inge pengar att shoppa för :s
men sånt är livet...

nu som sagt sminkbortagning och seeen sängen ; )

Puss

kina

har precis kommit ur duschen och klätt på mig efter promenaden.
ska ner till stan och klippa luggen och sen fara och äta lunch med syster och mamma.
Det blir kina ; ) mums..

efter det ska syster klippa eller jag då beror på hur vi gör. sen beger vi oss till dollar erika skule köpa något där, godis tror jag det var iaf någon kommer och vill ha lite karrameller ikväll ; )

sen blir det att toffla med Carro mest troligt : ) ska kika fiilm :d

Nu noppra mina kära ögonbryn,
hejsvejs

nu

nu är det promenix med big sister
ciiao

middag

Blev wok om jag inte skrev det tidigare. carros och allt :D den är sååååå himla good.. åt som bara den så nu är magen som en ballong..
ska på stan om en timme, de har kvällsöppet. få se om man hittar något, hade behövt ett par jeans , nåväl får se ; )

senare om daniel nu inte slutar så sent så blir det att umgås med honom.. myspysigt : )

Sen bara från de ena till de andra, älskar att vara blondi, trivs så himla bra:d
bjuder på en bild från idag : ) sen en på min kära lillasyster , gud vad jag tycker om henne ! *lilskiten


      

klippa luggen

ringde till en frisör alldelese nyss och frågade om hur mycket de tog att klippa luggen. hade räknat mig med kanske max 70 kr så säger hon dubbelt så mycket:O 140.. höll på att tappa hakan för guuds skull, då kan jag ju lika gärna klippa hela håret. tackade för att jag fick veta sen blev det hejdå.. Ringde stinas för att höra och de tog endast 50 kr , hur kan det vara en sån skillnad ?  kan inte förstå det.. fick en tid kring kvart över 12 imorgon och en kring kvart i 2.. Erika ska också klippa så beställde till oss båda imorgon då.. Gud så sköönt att få klippa till den , vill ha rak lugg ;D fast samtidigt ska jag kunna ha sneeelugg men vill kunna ha båda sååå :d fast nu är den ju för lång för båda delarna, men hurrni , varför växer luggen så himla fort?  det är som klurigt de dära..

Aja nu började jag babbla en massa gojja men skit samma.
Hejs

färga håret ?

Morgonen har varit hemskt, dörren till mitt rum har någon öppnat tyvärr så att jag knappt kunnat sova...
Tim har grinat och mamma har skrikit osvosv. Tillsist blev det tyst men då ringde telefonen och det var självklart mamma , hon bad mig ta fram några saker lizzan oxh tim glömt, blev helt galen för jag ville sova.. har varit vaken sen dess , var typ en timme sen men jag har tusan loov. Och det säger jag till mig själv också , sitter och gör skolarbete på mitt lov, fyvad jag är duuum. men jag måste :S

sitter och funderar på om jag ska kila i duschen eller om jag ska skita i det och faara och köpa en färg och färga mitt kära håår. har börjat få utväxt men samtidigt vet jag inte om det behövs för så hemskt ser det inte ut egentligen.. kanse jag ska ta och klippa till min lugg förstoch se hur det blir då ? har sett förjävligt ut tidigare med luggen och utväxten nååånå..

I eftermiddag/kväll blir det att käka middag med carro, vad mysigt ; ) innan det ska jag följa med henne till läkaren . sen blir det väl att handla till middag tror jag ? måste höra med henne ;)

Nu en kopp tee och fundera på hur tusan jag ska göööra ; )

Älskar dig D <3
Förresten D , ditt hår måste vi färga ; )

måste bra tillägga .. är så otroligt känslig just nu , huf de är jobbigt !

trött

kan inte förstå hur jag kan vara så trött som jag är .. har varit de i 2 dygn nu...
vaknade igår morse var helt slut, trodde de berodde på att jag varit uppe sen fem dagen innan men det verkar som om det är något annat.. somnade kring 11 igår , vaknade av att telefonen ringde krinf halv 10 ... min sis ringde och hörde om jag skulle med och handla sååå jag hoppade såklart i kläderna och följde med henne, behövde på dollar så det passade fint .
Kikade mig i spegeln då jag klev upp, hade stora påsar under ögonen och skallen ville inte hänga med alls. var som en zombie på affären.
har försökt sova men det går inte:s kommer vara svin tungt om jag inte har sovit då jag ska dela ut tidninge :s
nååväl får väl gå sakta sakta

tjosan

hemma

så var man hemma. gårdagen började lite knasigt. satt på tågstationen tills tåget åkte iväg, och det finns en förklaring . En liten Emelie försov sig, fick inte liv i människan genom att ringa 19 ggr (vi har räknat) haha :d
Blev lite grinig men det är ju förstårligt hade varit vaken sen ca 5 såå .. Hon ringde 30 min, 30 ynka minuter efter att det gått, så vi bestämde oss för att ta bussen vid 9 istället. fick ett par bra platser tills en mormor/farmor kom med ett barnbarn skulle jag tro och frågade om de kunde sitta dära för att ungen skulle ha nå spec bälte,och självklart man man inte vara oartig och inte ge platserna så de fick dem .
Somnade till kanske en 20 min precis innan vi var framme och de behövdes..
shoppade litegranna , två tröjor och ett par öronhängen som de lurade mig på.. det stod att de kostade 39.99 för tre par så gick jag till kassan , köpte en av tröjorna också.. så drog jag kortet osvosv och gick därifrån. så idag på tååget ser jag att de tagit dubbelt. måste ta och börja kika vad jag godkänner..:S
Gick på bio Rallybrudarna , den var riktigt rolig...
Jag och emelie skrattade dock när inte de andra gjorde de , haha var lite skämmigt så då skrattade vi ännu mer haha :d
Knatade till Guuustav och satt där... sen ringde han och bad oss kila ut , för de skulle skjutsa hem mig eller ja till Daniels mamma.. låste upp dörren och skulle ta ner handtaget då slet Gustav upp dörren, fy fan trodde hjärtat skulle stanna för guuds skull nåååvääl det gick ju bra ..
När jag kom till daniels mamma kilade jag i säng nästan på en gååång, var helt jäkla sluut  efter allt springande huffamig... men ska man ha kläder så måste man ju.

orkarinte skirva nå mera nu , kanske skriver mer sen.
Nu väntar mina smååå pilsner korvar på mig, de vill bli varma och ätas upp !
Tjo

04.50

Ringde klockan första gången.. snoozade i en 20 min sen var det duschen som gällde...
Nu är jag klar för att bege mig troor jag iaf ; ) haha ... jobbigt att åka tåååg lääääääääääääääänge men kläderna väntar;D

vet inte om jag skrev det igår men slapp sova själv iaf , min mamma och syskon är i piteå så har varit ensam sen i fredags men som tur är har jag haft D hemma hos mig .. är livrädd att sova ensam , tanken av alla inbrottstjuvar och spöööööken haha :d men D kom tillbaka efter några timmar iaf, det var nog mest för discavery för han sov på soffan hh a:D han låtsades att det var för att jag hade ont i kroppen, (han trodde jag höll på att bli sjuk) men innerst inne var de nog självaste kanalen haha :D han har nämligen inte den själv..

Ska kika så allt verkligen är med, inte för att det är så mycket meen :D
Ha det bra..
Heejs

imorgon

blir det att åka till luleåå. ska ta och shoppa lite om jag nu hittar ngt . : ) blir att kika något på bio och sen taa och bege sig till Daniels mamma för att sova... åker på morgonen eller ja vi en 11 åker jag hem ..
sköönt att komma bort ett tag från den hära jäkla hålan, ursäkta mig men är så less..

Kanske uppdaterar senare får se, annars skriver jag om mina dagar i lule när jag kommer hem :  )
Tjosan

servering

Serveringen gick rätt så bra faktiskt, var lite små grejer som inträffade men det löste sig..
var väldigt roligt och lärorikt att göra något nytt som man aldrig testat på någon gång, det är ett yrke jag hade kunnat ha som extra knääck men inte vardagligen inte.. blev förvånad över hur vuxna människor kunde betee sig som de gjorde. Man höll fatet för högt upp , gnällde på att folk fick mer vin än de de själva, tyckte man var snål med vinet, de stod ivägen och trängde sig före oss personal eller vad man ska kalla oss.. ja det var helt oväntat . Trodde de var mer förstående än vad de var helt enkelt, men man brukar ju säga , vuxna är värst! och så var det igår.. vi som är unge hade haft mer vett kan jag då säga på en gåång..
Började halv 7 och gick hem vid 12 någon gång, var slut som bara den . fick några lugna stunder , de han dock bli långtråkigt då men när det satte igång igen var det verkligen full rulle..
 
Kom hem , höll på att somna , var såååå slut ,men höll mig vaken till vid en 3 haha :D
for ut en sväng på stan och kiikade och sen fick jag en kort massage av Daniel : )
Taack !

nu kila under täcket till min karl : )

youtube

no one wants forever - Lyssna och njut

Tyvärr kan jag inte lägga upp en länk till den för popup-fönstret blockerade den

Fredags kvällen

har varit på en promenad med min syster. höll på att ramla flera gånger så var inte så kul att gå.. sträckte dock ryggen lite smått :s
har absolut inget att göra. är trött också men vad ska jag sova nu känns de som .. är lov och allt till och med men det är inte så uppiggande att sitta ensam hemma en fredag, inte för att de alla andra dagar men ändå ...
Måste ta mig i kragen och hitta på något på helgerna men det är de vad ?

aja hejs

godis och läckerheter

jag tycker hela min vecka verkar ha gått ut på att äta en massa gott haha .
Kladdkaka sen karra i stora lass som vi har hemma.. klagar iofs inte mne det är svårt att hålla sig borta från det dära faktiskt :s
igår blev det ju tårta också men det var ju av en anledning ocksååå så.
Ikväll blir det att jaa, vet faktiskt inte.. något bra på tv:n ikväll ?, någon.
Emelie ska kanakse komma förbi efter henens kära jobb.. jo det förresten var där och käkade också, ännu mer goda saker.. mumsade nästan i mig allt ;D Och Emelie tack för smältosten ;)

Just de ska kanske och promenera med min syster får se hur det blir, för för våra karlar räcker de itne att ses hela dagarna på jobbet utan de ska dricka öööööl ikväll ihop, åååh herregud. sen imorogns ka de på skoterdaaan.. De är som gifta!
haa  ;D
De sköna när de är som fast klistrade i varandra är att någon av oss vet vars vi har dem hela tiden ,
vi har ett öga på dem! ;D haa

imorgon blir det att servera på nått förenings träff. har varit dära och fått veta hur kvällen kommer se ut..
ska blir riktigt spännande måste jag sääääga;d
hoppas jag itne dräller vin på någon bara haha ;D

Hujj vad jag babblar en massa skit nu .. ska gå innan jag kommer på något mer
hejdå

provet

har pluggat som ett psyk igår och nästan inget av de som jag pluggat på kiom :O fy bubblan, det är alltid såå
Vissa har sagt att provet är svårt och andra har sagt att det är svårt, och jag vet inte riktigt hur jag uppfattade det hela faktiskt.. men men..

ska snart ner mot stan, sätta in pengar på banken och sedan ta och kika nå kläder hade jag tänkt mig .. hade behövt en stickad tröja och eller ja något nytt iaf.. fick ju pengar igår och sen har jag ett presentkort jag kan använda mig av ;d

Hujj nu annat, medasn jag väntar på bussne :d

Tjoheej ;d

Tack

Äntligen, hon är hittat!
Direkt man fick höra det var det som om en sten släppte från bröstet även fast man inte kände henne.
Det är så otroligt skönt att det nästan är över, att han erkänt och sedan visade ut platsen , fast de verkar ha varit många mån och men eller hur det dära ordspråket är för honom att säga vars hon är .
Men nu är hon hittat och det är huvudsaken.

Nu duschen , tjing

Då var det dags

nu beger jag mig ut i halvkylan eller vad man ska kalla det...
höörs sen tjohej

Upg.
Nu är jag hemma igen..
när jag tog fram min kära kärra så visade det sig att någon vandeliserat hela skiten , haha nä inte riktigt men nån hade tilltycklat eller vad de nu heter mitt däck så det rullade inte :S
Fick bära ner den till kometen och fråga opm jag kunde få någon annan , och det fick jag en sprillans ny...
Och på det hela med mitt däck så var kometen sen hur länge som helst så fick vänta ett tag... Kom igång, det var iskallt kan jag lova er, seen så blrv det kokhett . de har hållit på sådära hela tiden medans jag varit ute...

Jo förresten en greej , det finns så patetiska människor som går och anmäler folk för minsta lilla , det är ju för fan sjukt .. "den" som anmält får ju förfan stå sitt kasst när "den" gjort något
inte lönt att anmäla för oftast finns de saker imot en....

plugg och käk, tjosan

plugg, plugg, plugg

känner lite panik faktiskt, har prov på torsdag och har hållt på att plugga sen i måndags men det känns verkligen som om jag inte kan något :;S måste kunna förklara och beskriva utförligt allt osvosb:s Hujjaligen hur ska det här gåå ?  det kommer nogvara svin svååårt.
ska sätta mig en stund igen om ett tag, ska ta något i  mun noch göra mig redo , för det är min arbetsdag idag, tidninge :S
Sen blir det hem igen efter det och plugga  ännu mer för imorogn är jag på begravning hela dagen , eller ja iaf till en 4 skulle jag tro sen blir det hem och plugga igeeeen så gått det går....

Det blev mycket klagomål i det här inlägget men låt gåå


Puss

nsd

Varje morgon när jag vaknar slår jag på texttv och kikar om det kommit något nytt om caroline stenvall. efter det beger jag mig till datorn och tittar på nsd, aftonbladet och expressen.
Det är hemskt att hon försvunnet och nu verkar det vara konstaterat att hon brags om livet.
Går och funderar dagligen om hur det går , följer upp fallet så for jag kan , har tiden...
Hon måste hittas , hon måste hittas är det jag går och tänker på hela tiden.
Baara tanken av att hon ligger här i skogen någonstans får mig att känna mig rasade,
hur kan denna människa göra något sånt här  bara för att hon sägs ha sagt enligt honom något om hans bilkörning?
Och det som chockar mig är att det är någon här, gällivare,  som tagit hennes liv, en helt vanlig man som man kan ha träffat på när som helst under denna månad.
var helt säker på att det var någon långtradar snubbe från typ polen eller något men det hade jag fel.

som sagt hoppas verkligen de hittar kroppen , både för hennes egen skull och för hennes familj skull, så att det här får ett slut , så rättegången kan sätta igång och en begravning ske så hennes nära och kära kan gå vidare...

dans

prompade till gällivare vid en halv 6 kanske .. eftersom jag fått order av carro att det är strängt förbjudet för mig att hålla på fysikst som tex dans , så tänkte jag att promenad kan de itne vara de för  så jag hoppa i skorna och gick ;D
Skööönt var det, men dock lite läskigt : / pratade med carro den läskigaste biten   : )

Gick till papppa ett tag sen kom angi så vi knata mot dansen.
jag och angi, som brytit tåååååååån satt och kikade när de andra dansade.. testade dock lite steg , det var skit svååårt måste jag sääga...
om du läser de hära carro , jag gick stegen så inge ansträngande ; )

Åter hemma nu iaf.. skulle och prompa med mela men hon hade ont någonstan eller vad de var, dåligt minne ;/
Nååväl angis pappa skjutsade hem mig : )
Försöker få tag på min kära man men det verkar vara svåååårt.  undra vars han håller hus ?

Nu plugga
Ciiiaaaao

Den tiden då allt var problemfritt ..

iaf när det gällde vänner och bekanta..
Alla har oftast en tid då man är ute, umgås med en massa vänner, lär känna nya varje dag, testar på nya saker som röka, snusa , dricka, ja det vanliga.. Det håller i sig kanske 2 år , allt är som helt problemfritt helt enkelt.. de enda man måste så emot är sina föräldrar, vilken är helt uppenbart. Man är för ung att dricka, snusa , innan man är 18 , och vara ute länge. Man tror att man är stor nog för att ta sina egna beslut, man tänker "mamma och pappa är fan dum i huvet , de fattar ingenting" , men det är inte sant. De vet och de är rädd om en men det förstår man verkligen inte då man förstår det först efteråt då man blivit äldre.

Jag har haft en sådan period. Jag höll mig ifrån snuset , och cigaretterna för det är inget som passade mig, det kostar en massa pengar och det är varken bra för hälsan eller ekonomin. Men det dära med alkohol, det var en grej för mig , under ett par månader. Jag menar det höll ju i sig ett tag sen dagen efter var det ju borta, förutom då huvudvärken om man råkat ta lite för mycket..
Det där med vännerna ,jag hade många.. eller vänner och vänner , vissa var ju bekanta som man pratade med då man sågs men ändå , man kände många och visste vem de flesta var.
Kvällarna gick ut på att ränna på stan i kylan då det var vinter, utan långkalsonger eller täckisar , för man var ju cool. Jag  gick och frös med mina vita savaann som satt klistrade mot kroppen, och sminket, jaa vad ska man säga om det , "överspacklad" är väl rätt ord. En massa foundation, puder, mascara i flera lager, kajal , eyliner , ögonskugga. Jag förstörde mitt "vackra" ansikte med allt de spackel men det insåg jag inte då.

Jag minns en kommentar när jag var osminkad och en kille inte var van att se mig utan de.
"Du ser ju ut som ett spöke"

Och det var sant, jag gjorde det.. Jag hade inge färg i ansiktet alls, det var helt färglöst.
Jag trotsade mina föräldrar , ingen av dem ville ha mig , ( vad de sa då)
Jag gjorde hål i läppen utan mina föräldras tillåtelse, och det var nog bara för att jag inte fick. Men det var snyggt , är snyggt idag med men finare om man är naturlig, så har inte kvar den. Den rök i slutet av nian, (3 år sen).
Skolan gick inge bra, orkade inte gör något på lektionerna så man kan ju säga att man trotsade lärarna lite grann. Man sa vad som helst till vem som helst..

Höll på sådära i något år sen började det klarna , jag kunde inte hålla på så längre. Det var dags att välja vad jag ville bli här i livet och det jag ville hade jag inte betyg till, de var alldelse för låga... hur skulle jag göra ? Det stod mellan att sluta eller fortsätta i samma spår. Jag stod inför ett val gällande min framtid. Till hjälp fick jag Daniel som kom in i mitt liv och fick mig att tro på mig själv och fick mig att välja rätt.

Jag valde att börja fokusera på skolan och jag märkte att fler och fler vänner/bekanta försvann , eftersom jag spenderade betydligt mycket mer tid på skolan än på att vara ute och ränna.
De sista veckorna smög sig på i skolan och betygen skulle sättas. Jag satt varje dag med skolarbete med hopp på att höja mina betyg, jag skulle in på es , det var mitt mål.
Jag minns de så väl , på en vecka skulle jag göra 14 uppgifter och med daniels tro på mig om att jag skulle kunna klara det fick mig att göra det : ) Jag höjde mig i 10 ämnen på en termin och jag kom in på es som jag verkligen ville.

Mitt nya liv började - inte lika hektiskt som innan utan mer lugnsamt.
Osminkad, tänker på betygen, är hemma på helgerna och bara tar det lugnt, vilar upp mig. Umgås med mina vänner som jag har, med familjen och med daniel såklart ; )

ta mig inte fel nu , den tiden då jag "var som jag var"  , var verkligen en upplevelse för mig, det var en rolig tid som jag kommer minnas för livet. och jag ångrar mig inte ens sekund att jag var som jag var, itan det har varit en lärdom i livet.
Men jag trivs nu , och de är den här personen jag vill vara även fast många gånger är det långtråkigt att bara sitta och inte göra något men jaa bättre än att supa varje helg och må apa dagen efter.



Ville bara sääga..

Att jag älskar min underbara Daniel : )
Puss

Det blev ...

plugga och prompa ner till mormor och morfar istället för att ta en lång prompis...
Satt där i 2 timmar och bara pratade. Tittade lite bilder på morfar bror som tyvärr avlev för flera flera år sedan av hjärntumör :S
Från början var han en väldigt glad och duktig kille. som byggde bilar osv osv, en riktig snygging kan man säga , för han var verkligen snygg haha :D sjukt att säga men de var han då iaf..
Sen fick han tumören vid en 24 års ålder ioch sen dess var han intre sig lik. tråkigt sånt dära:(
Nååväl det är livets gång...

Ska ta och träna lite på norska orden innan jag går till skolan och medans käkar jag lite frukost och häller i mig houngs thee, min hals blir bara värrre och värre , kanske jag ska hålla käääft ?!?

Byyye

Plugga och promenad

Det är mitt mål idag. måste ta och plugga lite grann :S trist men det är ett måste har prov på fredag och glosor till imorgon...
Promenaden blir en uppfriskande del i själva pluggandet. hämta ny energi: )
Idag har vi haft skolfoto, huff de var heeeeeeemskt nåväl de är sista året; d

Jag bjuder på en bild på mig och tove idag nmär vi vänta på att få ha svenska ;d



Puss

godmorgon

kl 5 ringde klockan och jag var tvungen att klica upp. satte mig i bilen med min karl som skulle skjutsa hem mig och sen fara till jobbet. var förvånad över att så många bilar var i farten den tiden på morgonen.. men det verkar vara många som börjar kl 6 och beger sig till jobbet kring fem dåå...
kom hem somna om och vaknade kring kvart över 7 och det var heeemskt. riktigt hemskt måste jag säga.
kände inte alls för att gå upp..
inte för att jag var tcungen att gå upp så tidigt egentligen men ville fica mitt hår, har skolfoto idag.. annars brukar de torka lite som de vill åt alla håll och kanter men tänkte ha lite koll på hur det såg ut idag haha ;D

snart skoolan, ska ta och kila upp mot min syster om hon nu är hemma. Kom på att hon jobbar idag, hade helt glömt de men hoppas hon slutar tidigt iaf .. tänjkte sno ett par öronhängen från henne som jag i egen högperson har köpt åt henne hah ;D

Planer

09.00 slog jag upp ögonen och var klarvaken.. kikade tv ett tag och se begav jag mig för att äta frukost.
Rosmacka med kaviar och ägg och till de en té-kopp med smaken Champange ; )  haha:d smarkar inte de men det ska vara de tydligen :P

Ska och fixa mig i ordning och sen bege mig till kyrkan kring 1 . ska och träna med han som spelar piano idag igen så att de sitter : )

nu säger magen att jag måste gå och vila , denär sååå mätt..

Todelu

upg.

ska kila ner mot gällivare på ett tag, ska bara byta om lite så jag slipper frysa.. har kör kl 5 - 7 .. kan nog inte sjunga för nu är det illa med rösten, halsen värker hela tiden : (
och nu har jag gastat på min mor också och  det gjorde inte saken bättre iaf

nu byta om Tjosan

Chokladbollar och hage

For till intersport, dollar och jysk, sen blev det hem och sjunga lite. Har grymt ont i halsen efter de, ska dock sjunga imorgon också min hals kommer kollapsa :S

Sis for efter ett tag och jag och Victor, mammas gubbes son , bakade chokladbollar.. Han är förresten 4 år :D
Käkade de när vi var klara eller ja en stund eftet och jag passade på att läsa psykologi i mellanåt..
Han var lite uttråkad så jag bestämde att vi skulle sätta ihop våran hage som vi har i bitar : )

Har hoppas som bara den så är skit trött ..
Nää nu måste jag kila och hoppa igen , han vill tjatar haha ..

Tjohej

Frost

Vädret idag, sol men frost på marken : ) Myyysigt faktikst..
Idag blir det jysk med Erika , minns inte vad hon skulle göra där eller om hon skulle någon annanstans men jag hakar på för har då inge bättre för mig ; )
Ska ta och messa henne snart för att höra när hon är på g att fara, måste hinna duscha innan iaf ;d

Fick min telefon igår :d den funkar bra hitills iaf : )
Ni ska få en bild på vilken tele ni inte ska köpa och den jag har nu ;)


                                                  Tumme ner! (reparation 3 ggr på ett halv år)




                                        Tummen upp! (hitills)


Få se nu om den börja krångla något men men får ta de som de kommer: d

tänkte bara tillägga den dära i svart är ju snyggare men har haft svarta telefoner genom hela min telefontid så tänkte jag tar med lite färg iaf den här gången :d

                               Aja nu messa sis:D hejs

rösten

Rösten har mer eller mindre börja svika mig..:s sjunger falskt och förjävligt hela tiden.. den gör ont och har sig också.
Blääää den måste bli bättre tills på torsdag iaf.  Avbokade min tid hos sjukgymnasten idag, utöver min hals är jag öm i kroppen och känner mig grymt sliten : / Kommer nog mest troligt bli sjuk ,och inte lite heller känns de som...

börjar psykolgoin om en timme i princip, ska hoppa i duschen och sen sätta in mitt arbete på usb och gå och skriva ut psykolgin

Tjingleing

Psykologi

dagen har varit väldigt tröttsam måste jag säga. har varit och spelat på två dagis idag, en massa barn men det var rolig.. kom till skolan skulle spela och poff så var man trött.. höll på att somna, sen alla ljud runt omkring ingen kan vara tyst då vi slutat spelat så de tar på en...
Kom hem, käkade och sen kom sis hit. vi tränade på låtarna idag igen. haha tillsist kunde vi inte sjunga , vi kom som i måålbrottet ellet något , vi började skratta och ha oss så vi gav upp . imorgon ska vi till kyrkan och träna med honom får se hur det går då :s Nååväl vi är där för att trääääna inget annat...

Får hålla tummarna ikväll så at min tele har kommut, ska få ännu en ny :d haha...

Nu psykologi :/ har de till imorgon , måstr visa att vi gjort de för att vara med och diskutera..

Tjoohej

samedagis

5.00 slog jag upp ögonen i några minuter för att hämta ett glas saft och säga hejdå till daniel som skulle på jobbbet..
Kunde inte somna om så låg och vred mig till 6 :/  huj..
Det var skönt att sova ett tag till när jag väl somna, 5 är ju lite tidigt att gå upp helst när man har nästan 3 timmars arbete, bestående av en 25 hus och alla dock trapphus med minst två ingångar... :/

Var skit kallt när jag gick utanför dörren, men som tur var behövde jag bara gå till ica sen kom tove och hämtade upp mig..
Vi skulle till samedagiset och spela för barnen där : ) Det var roligt :d tss:d
Imorgon blir det lillebrors dagis :D

Har egentligen Nk nu men har hemarbete så ska ta och skriva de på ett tag om jag orkar.. kanske ska sova istället fåååår se ;d

byye

----------------------------------------------------------------
Upg.
kom precis hem , har slängt i mig mat och nu sitter jag här.. tidningsutdelningen tog 3 timmar som jag trodde , huff idag var de riktigt jobbigt, det var nog för att jag var på gymmet igååååår , så få skylla mig själv eller nått: P
Daniel är påväg hit nu , så han knatar väl snart innanför dörren så får se vad vi hittar på, säkert inget haha ;D

Trött som tusan såå tjoheej

var okeej

glosorna gick bra, tror jag nappade alla ;D får se han rättare väl dem till nästa vecka hoppas jag (?)
Var förbi sis efter svenskan. kikae åter igen på låtar och valde ut "helig mark" och "som en bro över mörka vatten" till begravningen nästa torsdag.. Erika ringde farmor så det var okeej, eller rättare sagt så de går bra för dem  och hon tyckte de var bra ; )


Sitter hemma just nu , har tagit och gjort lite nutidakonst... hittade inte mycket om El Greco (en konstnär) Men de får duga, får ta fram några bilder osvosv...
Om en timme har jag samhälls , sen sjukgymnasten.. Känner inte för något av det idag faktiskt: / Tänkte träna efter sjukgymnasten de är ju lika bra när man ändå är dära : )
ikväll blir det att fortsätta sy gardiner hos daniel , eller ja har ett par kvar men kanske man hittar något annat att sy också.. Hmm
messade honom för ett tag sen och undrade om deet blir at göra snöänglar ikväll :d guud så mysigt och lägga sig i den lilla snön som finns  (om en inte är blöt) och göra en ängel  : )tss:D

nu ta en banan och känna lugnet;d
Puss

Just ja kom på , pappa ringde om telen idag och de sa att jag skulle använda den så mycket som möjligt under en vecka och se om den krånglar , om den gör det så får jag en annan , så nu är den i laddaren så ikväll ska jag tvinga daniel att spela nå spel och ha sig med den :D haha :D

Spise

Ja just nu spiser jah haha ;D
lite kellogse spcial eller hur de nu stavas hha :P hittade ing emer vettigt att äta  :S
varför jag skrev på danska är för att vi ska ta och ha danskt glodförhör idag tss:D kan nog alla nu tror jag :D de var inte sååå svåra såå :D

Aja nu hugga in resten av morgenmaden :D (frukosten)
Puss

vi ska sy och vi ska sticka

sy var dagens syssla haha, sticka blir någon gång i framtiden
Har follat min systers byxor sen farit till Daniel och fortsatt dära med hans gardiner
Hann inte klart idag för en viss karl hade bråttomt i säng så han skjutsade hem mig efter kanske en timme eller nått.
Men vad tror ni ? tror ni han kilade i säng när han kom hem  ?
Neej neej de gjorde han inte, han var då på msn nu.. haha rackarns unge, hade ju hunnit klart haha:d
Nånå iofs då har jag ju en anledning att smita dit imorgon :D

ska ta och träna lite danska ord nu : / har de till imorgon..
hejs

Telefon

Min telefon har varit på lagning ett bra tag nu, eller kanske rättare sagt reklamation.. Väntade mig en helt annan men fick samma som jag haft tidigare... vill inte ha den! den är kass som bara deeeeeeen!
den har varit inne 3 ggr sen feb, och de har varit sammam fel hela tiden varför i tusan ger de mig en precis likadan då ? de är ju bara besvärligt för mig och dom när man måste lämna in den heal tiden...
Pappa skulle iaf ringa dit imorgon och fråga varför jag fick den och om de är en annan mjukvara eller vad de är i den nu när de ger en likadan...

nånå. skolan idag har varit lätt, inga svårigheter alls faktiskt ;D
Sköööönt :D
vet inte hur dagen kommer se ut idag.. får se. ska nog iaf ta mig en långpromenad:d kanske till gve och hälsa på gubben och sen försöka flirta till sig om en plats i sängen dära ;D
kanske de går vad tror ni ? :D

Aja nu efterlysa familjen . tjing

Godmorgon

Vaknade nyss, trött som bara den. Föröskte hitta numret till fysion så jag kan avboka min tid, hade visst lektion då :S måste börja ta med mitt schema så jag bokar på en tid som jag slutat skolan eller har hål..

ska kila och äta nu så att jag hinner ner till fysion också innan nutida konsten

Puss

John Blund

Dags för sängen, ska bara ta och kika upp låten tears in heaven om den finns någonstans på svenska, så vi kan sjunga den på begravningen. Måste dock fixa fram noter på alla låtarna...

ääääeh hittar inte. tar och kryper ner hos John Blund istället...
Natti natt
 


Bjuder på en bild på min underbara söta bror för över ett år sen..! :d
Han är min och daniels , så snart tar vi hem honom :D haha :d
Love him!

<3

Det här inlägget är till dig daniel : )

Jag hoppas du vet hur mycket jag uppskattar din hjälp genom min vardag och genom alla svåra stunder som du själv inte medverkar i : ) Det kanske lät lite konstigt men jag tror du förstår vad jag menar

Att du kom in i mitt liv som en sol och bara tog mig från stormen som jag just då var i ..Du visste från dag 1 hur mitt liv såg ut men det var inget som skrämde dig , utan du hjälpte mig att stå på fötterna då allt var som värst.
Du stod ut med mig trots mina "agressionsproblem " som växte fram mer och mer ju längre tiden gick, så länge allt pågick. Att du kunde stanna hos mig ? Att du orkade . Men det tyder bara på att din kärlek till mig är stark!
Du ska veta att du är det bästa som hänt mig, du trodde på mig när det gällde skolan och att jag skulle klara av mina motgångar och det gjorde jag, jag tog ett kliv högre upp..
Så TACK, tack för att du finns här för mig och för allt du gjort under åren!
 

Älskar dig! / Din A

vaken med tuppen

Jaa det var nästan. vaknade kl 8 och var klarvaken.. vilket är skönt men ändå tagiskt..
dagen vet jag inte än hu rden kommer se ut förutom att jag ska äta frukost, kanske ta mig en promenad och handla med min karl. Kanske hinner se Carro idag igen men vi får se, som sagt går efter hur hon har tid , hon måste hinna göra så mycket när hon är hemma :)

Kvällen hoppas jag på mys : ) Är på film och filt humör ; ) med lite karra till såklart ; )

Igår vart de att fika med carro , satt där i över en timme och bara snacka skit hah ; )
var riktigt mysigt och hääärligt att vara där med henne, man saknar henne i ens tillvaro när hon är där borta. så det är lika härligt varje gång hon kommer hem : )

Efter fikat gick Carro hem till Andrej och jag till mig. Daniel kom förbi kort efter och vi satt och pratade lite med min mor om , om jag ska flytta dit osv osv.. men får se hur det dära blir : P
Vi for på firman skulle lämna nå pengar , stötte på en arbetskamrat till Daniel som hette Tage. Han var lite rolig;D vi tog och hjlpte honom med att få text på dvd . Satt där ett tag innan vi fatta de.. "val" saken såg mer komplicerad ut än vad den var men vi fixade det :D haha smart däär :D

Nu frulle  :D

upg. Jag glömde ju dagens igår
Min syster skulle beställa pizza, och jag hörde onyckter istället för onyttig  :D Haha
Hon hörde dock inte att jag sa onyckter heller:P

E: Ska jag vara onyttig ?
A: Ska du vara det idag?
E: Ja är man inte de när man äter pizza?
A: Varför ska man vara onyckter när man äter pizza?
E: Man är väl onyttig när man äter pizza?
A: varför måste man vara onyckter när
man äter pizza?
E: Men nog man är väl onyttig när man äter pizza?
A: Va? Varför måste man vara de?
E:  *Frusterad* Men man är ju onyttig när man äter det!
A: Onyttig? *Brister ut i skratt*
E: Jaa är man inte de ?
A: HAHAHAH jag trodde du sa onyckter när man äter pizza
E: Haha , du är ju som du är *skratt*

Freedag

Hade huvudvärk och magsmärtor då jag slog upp ögonen imorse.. klev upp, satte i mig lite frukost och sen bestämde jag mig för att ligga kvar i sängen. skickade ett sms åt stefan (min pianolärare) och ursäktade mig att jag hörde av mig så sent men att jag inte kommer idag... La mig i sängen , kikade lite tv och sen hoppade jag i duschen..
Magen började bli bättre så satte mig och skrev nk-arbetet på den lektions tid vi har att göra det men var hemma...
Var riktigt intresssant måste jag säga, bara i en pistagebulla finns de en massa cancerframkallande grejer och , ökning för leverskador eller nått i den stilen.. Skrev ganska mycket måste jag sääga. La ner det dära efter ett tag och kilade och satte på mig lite kläder, satt i pyjamas innan...
Blev ett par jeans, ett smetslinne med rosor i smetsen eller vad man ska sääga, och en grååå tröja över det :)
Hade velat göra ngt med håret men vette tusan vad, hade behövt klippa mig igen tror jag. även fast de inte var länge sen, 1 månad ? hade behövt färga det också innna skolfotot haha :D
Har ändå itne råd med något av det nu så får väl fantisera tills jag har det; )

Har snart psykologi i en timme.. efter det skulle jag egentligen till sjukgymnasten men huvudvärken har inte släppt och de är en sån huvudvärk som inte tar på alvedon: / så ingen ide att proppa i sig....
Var inget måste att jag kom dit idag för han skulle vara borta, men fick en tid iaf som jag kunde gå på och jag behövde inte meddela om det kom något ivägen så går bara inte dit.. tror jag har en förkylning på gång och det är ju inge bra att träna så den bryter ut ...

Ska kanske till min karl ikväll, har lovat att dammsuga åt honom... får se om jag orkar fara och göra det idag för carro har ju kommit hem också : ) Min tjej haha ;D
Vet inte vad hon har för planer så jag inväntar och ser om hon har tid med mig annars tar jag och far till honom ;)

Förresten, skrev klart engelskan igår som han påstår att jag kopierat... jag och sis satte oss ner och gjorde det.. Nu ska de inte vara något som han kan säga. eller jo han räknar ju med ord , jag ska ju ha mina egna ord men de går ju inte om det bara finns ett ord för något ? eller? ... Den här gången ska jag iaf skriva ut skiten så att han inte kan skicka iväg den någonstans. De är så otroligt fel att göra det tycker jag... klart det blir att jag kopierat om jag skrivit samma ord , men jaa, han är ju som han är. Har pratat med några om det dära dock en som sagt att hon följer med till rektorn om jag går dit för att säga att jag blivit kränkt av honom under förra året , och att hon hört det.. och de är sant också det har hon såå.. ska nog lämna in det till en annan lärare också ska gå och höra med en idag om jag hittar henne så får se hur betygskillnaden blir på arbete och anklagelser.

Oj det här blev långt menmen :P

Puss

ingen ork

Idag har jag verkligen ingen ork att göra någonting... Känner bara bläääää för allt!
Ska ta och byta om alldelese snart sne blir det att dela tidingarna som varje onsdag.. kommer nog ta länge idag för jag har som sagt ingen ork.
Funderar på att sluta med de men de försvinner mycket pengar om jag sluta:/ hade velat byta jobb istället. något jag kan göra på fredag kväll och söndag.. Någon som har några förslag ?
Hade velat kunna söka en massa men de går ju inte när jag inte är "myndig" som de säger.. man måste vara 18 för att kunna något alls idag.. Ville kika min fond på banken idag också men de går ju inte för mamma måste vara med... de är fasen sjukt.. Fonden står på mig , i mitt namn men jag får ändå inte tillgång till den.. jag kommer stå och betala för den när man ska deklarera men jaa vad ska man sääga 
- Jag betalar och har ingen aning om vad jag betalar eller hur mycket pengar jag har :/
Konstigt de dära..
Meeen snart 4 månader kvar så smäller de ; )
haha inte för att jag längtar så mycket egentligen , bara ibland men de hade varit roligt att få möjligheten att fara på krogen om man vill, ta körkort och göra alla saker själv utan min mamma eller pappa.. de är de jag längtar efter : )

Skolan har börjat gå framååt. Nog för att den gjort de hela tiden för de mesta, men engelskan som sagt tog mycket tid ..
Ska börja fördjupa mig i E-nummer på kakförpackningarna och se vad de betyder..
För vad proppar vi i oss egentligen ? Är det bra för våra kroppar?

Jaha och vad får jag nu, JO ett mejl från min engelska lärare att jag kopierat hälften av mitt arbete:O
och de har jag inte ens gjort... Det var ett författarporträtt, man kan ju inte ändra något om en författare. eller vad?
Kanske ska byta ut att hon föddes några år före eller nått.är det de han tycker?

iaf föll i tårar för jag orkar verkligen inte och sen attt han anklagar mig för något sånt!

nä nu måste jag dela tidningen , ser ut som fan efter min gråtattack men de får duga
Tjing

så var det med de

tänkte ta ett kort på hur jag såg ut idag men min kamera nuvarande ligger i min låda och gjort länge är trasig och min mobiltelefon är trasig den med så den är på lagning.. :/ har en lånetelefon men fattar inte hur tusna man ska sätta in minneskortet så de får vara... ni är nog ändå inte så intresserade haha ;D

Ska borsta min små tänder, sen gå ner och ha musik :P roligt men jobbigt, är inte taggad för skolan alls något mer :S konstigt, musik är något jag brinner för men ändå njeeee. undra vad de kan vara?
Älskar att sitta hemma och testa min gränser på sång och drömmer om att bli något större. spelar ingen roll alls var, något lokalt fast.. kanske man skulle börja ta och göra vad heter de ?  haha , finner inte ordet.. covers tror jag : )
De kan man ju göra till att börja med iaf. men de finns väl så många sådana lokalaband i gällivare?

Och för de andra, måste ju ha ett band ... någon som är intresserade ?  : )

Kom in på ett annat spår nrä jag skrev om tandborsten men nu bär de iväg att hugga in den..: )
 
Och D - I love you! ;D

Fika , fika , fika

Hela dagen har bestått av fikaa. De är nästan hemskt haha :d
var i skolan till 12 fick hem , for till sjukgymnasten sen fort hem och for tills sis och fika smörgåstårta, prinsesstårta, chokladbollar osvosv, ett riktigt kalas;D
For och dansade. kom hem och fikade med min karl ;D
Finskorpor och tee, vi åt upp en hel jäkla burk haha:d det var sååå himla gott;)
Men som tur är , är de ju inte så mycket socker i dem ;D , tror jag ...




Haha tänkte jag bjuder på en snygg bild på mig (inte)
Men konstigt nog är det något jag gillar med den, kanske de är för att det är mitt riktiga jag ? hm...

Natti

grattis

sis 20 år! :D
Grattis grattis grattis : P
Nu är hon i langaråldern haha :D sa de åt henne tidigare hennes kommentar var , Määh haha ;D
Ska dit och fira henne senare ikväll. först blir det sjukgymnasten och dans sen jäklar , en massa gott i gott om de nu finns något kvar, hmm :P
Nåååväl skallen värker som vanligt , och annapanna har tagit och lämnat in alla mina arbeten, gud så duktig jag är :D
Borde nästan få en belöning av något slag, hm ?  en karrapåse kanske ? :D
Tänkte säga tröja men mina pengar är så gott som slut ;/

Nu annat tills jag ska till sjukis..

Puss och hejdå

Lassa

Vaknade kring fem när klockan ringde och daniel skulle upp, hade lite svårt att somna om men efter ett tag gick det, för somna iaf : ) gick upp för en timme sen ungefär, har duscha, käka och vattna hans halvdöda blommor.. haha den fränaste är nästan dööd..
Daniel du måste börja vattna dina blommor !

Ska snart bege mig till Barn avdelningen på lassa och spela med skolan, några barnlåtar sådära : )
Är egentligen inte på humör men klart man måste ju och barnen uppskattar det  : )
Så nu ska jag värma upp rösten och sen sätta på mig något vettigt och gåå : P

Puss

karra

Karrat är slut och jag har precis avsluta min sista mening på ett svenska författarporträtt .. Har renskrivit alla tre så långt jag hunnit men måste nog skriva lite till innan de är klart.. ska ta och läsa psykologin tills på måndag kanske man skulle göra det nu, har som inget bättre för mig..
Min mamma kommer väl hem snart gissar jag. Sis skulle hämta henne vid 12.
Huj tur att inte jag har körkort, min sis har fått köra pappa hela dagen för han skulle överallt och nu så måste hon hämta mamma, de dricker idag... så de är skönt att slippa. Men helt klart jag vill ha körkort : )

Kanske ska till min far och sleepa over idag.. haa de lät som när man var liten .
Får se de beror på hur länge han är på firman och om jag orkar åka sent.. kanske tar mig en promis imorgon till kören som börjar kl 12 istället så sover jag dära imorgon då jag ska vara på barnsjukhuset vid nio..

Vi får se : )

Nu packa väskan färdigt ifall jag ska dit, seeen psykologin:S

PussTjoo

stay

Snön verkar stanna kvar på marken nu .. kallt är de iaf som sagt:/
var nyss och köpte karameller med min mor, var dock bara jag som köpte för hon får ju på sån dära jaa vad ska man kalla de, Diet?  hon äter iaf inge mat mer än nån frukt och grönsaker och dricker sina drinkar såååklart..

Kvällen verkar inte vara nååå  speciell som vanligt. har inget att göra:s
Hm triist.
men det är ju som vanligt

Puss

Is

Har prompat med mammi idag; D var riktigt skööönt att röra på sig men det var kallt som tusan :S Det var frost och is på marken , huf nu börjar de bli vinter ojoj vad jobbigt men ändå sköönt. alla vinterkvällar då man kilar under täcket och myser med sin älskade , kanon ! ;D tss..

Ska käka klimpsoppa idag, gud så goott ;D och varmt kanke man ska sääääga. helst nu när de är så kallt..
Daniel ska komma förbi på ett tag , ska kika mitt internet se om det finns något på min data sen ska vi väl bara hänga gääng :d haha
Måste skriva klart ja ni vet vad, men de är på god väg har inte mycket kvar nu , tema är väl de enda nästan ;D och kika igenom mitt författarporträtt:;d

Puss

Jag vet , jag vet

tjatar om den dära jäkla engelskan men snart mina vänner så är jag klar ; ) WIIIHO.
Just nu håller jag på att gå in i väggen, de är rent ut sagt sant. de är en sån press de här hänger nästan på min framtid, eller ja inte riktigt men med engelska B kommer man någon vart, jag behöver inte läsa upp den senare om jag vill plugga vidare , så hoppas nu bara att han ger mig betyg
- han har min framtid i sina händer på tisdag
 De är lite skrämmande faktiskt:S

ska och städa med sis nu , hon ringde precis och sa att hon var påväg...
får se om jag klarar av de smutsiga toaletterna  haha..
Ganska så ofrääcsht men får ju pengar ; )

Puss

Det märks

Dagen har varit som en vanlig onsdag för mig, Skola, kometen : /
När jag var på väg ner för att hämta tidningarna lossnade mitt ena däck, bara sådära:S
Fick bääära hela kärran ändå till kometen för att be dem fixa de.. och de gjorde de så nu är den hel igen  :)

Kom hem tog mig en dusch sen for jag och pappa och käka, kom nyss därifrån : ) det blev pizza mums.
Måste verkligen börja se över vad jag äter, byxerna har börjat bli snäva, hmm , de här går inte haha ; )
de är nog bra att jag går upp lite men nu räcker de så ska verkligen se över det:P har hållt mig hela veckan eller ja de dagarna som hunnit vara med att itne äta något gott, förutom idag då men vad ska jag säga haha ;D

Skriver engelskan som vanligt, nu medans jagväntar på daniel, dax för nästa tur ..
Ska och handla maaaaat till hans hem , får se vad vi hittar på att kööpa.
Han ber mig komma med förslag men de duger aldrig konstig nog....

Kanske träffa min Mela vela ikväll ; ) får se om jag hinner ... får stanna uppe hela natten tss:d

Puss
RSS 2.0