den passade

Kom till lule kring 1 efter en lång färd. har varit grymt trött så har gäspat hela dagen :S
for och kollade på balklänningen och vet ni , jag köpte den ! :D wiiihooo
fy fasen vad skönt :P

ska snart gå och sova tror jag natti natt
puss älskar dig D :)

undra om det är kallt..

Snart ska jag ta och klä på mig och borsta min tänder. Hade tänkt äta frukost men jaa det finns ju inget att äta förutom det som blicit gammalt. Får helt enkelt klara mig antingen till lule eller så måste jag gå och köpa en macka på vetehatten eller något.
Funderade just hur vädret är i lule. tar nog fjällräven då är det säkrast :)
kanske ta och gotta sig ikväll , ska ta tag i tanken och funderar, hade varit jäkligt gott , det enda bekymmret är magen och benen haha :) att man är sp fixerad i det :S: det är hemskt .. men när man väl tappat så vill maninte lägga på sig , det är ju så...

aja nog strunt pratat . ska ta och fixa nu så att ajg hinner tiden rullar bara iväg.
ha det bra här hemma , främst min karl , hitta inte på nå rackatyg  : P stavas det så ens ? såg kenpigt ut , skit samma :D'

Tjosanhejsn och GRATTIS LILLEBROR! ;D

hastigt

barnen gick och la sig utan några problem. Jag sa : Snart måste ni hoppa i säng
Så säger min lillebror, jag vill gå och sova nu .:O han är så sööt så han hoppade i säng och därefter lizzan  :P Läste en bok för dem och sedan släckte vi lampan och de somna nog direkt :P

skulle sova hos mamma egentligen men lite hastigt och lustigt sådära kom jag på att jag pker med 9 bussen istället för tåget vid 3. om jag tar tåget så kostar det 400 spänn tur och retur hujj det är ju sjukt ..
men men det löste sig skulle egentligen ha sång och piano men messade och sa att jag ska åka

Nåja, erika skjutsade hem mig och här sitter jag i min ensamhet och fund erar på om jag ska kila i säng. D slutar kring 6 så han kommer väl 7 då jag mest troligt kommer kliva upp så vi ses ett tag iaf : )
missar dock lillebrors födelsedag men det kan han nog leva med tror jag :P Daniel får fara och fira honom : )

tjosanhejsan

barnvakt

länge sedan man var barnvakt, hade sett framemot det men det var nog för att jag inte mindes hur det var. Tim vägrar duscha håret och lizzan gnäller att jag inte är med dem haha :D
Ojoj , 1 ½ timme kvar tills mamma kommer hem och då ska jag hunnit få dem båda i säng förhoppningsvis men få se hur det kommer gå, de kommer nog vara vakna tills mamma kommer hem gissar jag, det är inte omöjligt :S:P
men men sånt man får ta ... försöker få tag på min karl för jag måste berätta att jag far till luleå imorgon ;:D wiiie .. ska och köpa min balklänning om den nu passar dvs :P vad kul :D

hjälpa sis
bye

Morfar+ kusin

Skoldagen var trevlig trots temadagen, var och lyssna på lite saker. Finns två saker som intresserade mig och det är polis och socionom men tyvärr så måste man vara tjugo för att få söka in på polis och socionom är i umeå och vet inte riktigt om jag vill flytta ännu,vi får see : )
hade velat läsa båda delarna på distans, polis finns om två år men socionom kan ta ett tag innan de startar igen :/
Nåväl
Morfar och min kusin fyllde år igår. var med morfar i princip hela dagen , han hjälpte mig med kometen stackarn :S
sa att han inte behövde men han insisterade som vanligt. Har varit där och fikat och haft mig  hela alltså :) så nu ska jag fara på gymmet haha ;d
for till mia på kvällen och firade henne , spelade något spel och kan tala om att jag sööög på det haha :)
det var som klurigt.. orkar inte förklara hur man gjorde men jag var trög för det iaf då.

Nä nu ska jag ta och kila vidare bussen går om en halvtimme eller ngåot..
hejs

tung men givande

dagen har varit tung men givande. För det första har jag varit i skolan, lärt mig en massa saker som jag för det mesta redan kan haha, lärt mig backa lite , gick ju som det gick , tränat  vilket ger muskler som ni garanterat vet, samt dansat som gör att man förbränner lite sådära : )
Lite kortfattat har lärt mig olika saker och det har varit fullt upp.
Gick hemifrån klockan 10 över 7 och kommer hem halv 8. OKej det är egentligen inte så farligt men jag har hållit igång konstant.

Imorgon har vi egentligen en kort dag men en tema dag kom ivägen så börjar 8 och vettetusan när jag slutar. Ska springa med kometen efter och sedan skynda mig till moffa och fira honom sen kanske även min kusin som också fyller år imorgon.
Hade tänkt köpa en blombukett åt morfar men hinner inte så vet inte vad jag ska hitta på.. har iaf köpt ett kort som jag ska ge imorgon :) sen ser vi om jag hinner in till stan innan utdelningen.
Jo förresten, jobbade ju torsdag morgon istället för onsdag kväll förra veckan för att de fått för lite tidningar. ställde upp för dem så får jag veta efteråt att jag inte får nå extra betalt, hujj, kan de inte ens vara snäll och ge en liten peng för besväret, tog min lediga dag för att de som gör tidningarna gjort ett misstag men inget får man för det men då vet man till nästa gång!

aja nu ska jag funderar på om jag ska ta en promenad eller vad jag ska göra, har köpt ägg så kanske baka : P

Puss älskar dig D ;D

att det aldrig går över

idag blir dagen mest troligt lång.. har en massa att göra efter skolan samt en lång dag:/
inte den bästa dagen att ha alla aktiviterna man har under en vecka idag för har grymt ont i magen.inte för att det är något ovanligt sen några veckor tillbaka men ändå..

är trött som bara den också, hade velat ligga kvar och sova men skolan kallar tyvärr.
har suttit och funderat på vad jag ska göra efter att jag gått ut och få se om jag pluggar vidare , kanske kanske inte, får se vad som händer och sker ... Imorgon är det tema dag så ska gå och lyssna lite på vad de har att säga om några utbildningar, kanske någon tar mig med storm ;)

Blir ensam ikväll, då alltså inget sällskap till middag:S tråkigt att laga mat till mig själv men får väl ta och göra det, men vad?
måste titta vad vi har hemma , men det är nog för det mesta köttfärs och det åt vi igår , undra om D tog med matlådan, hm.. annars tar jag och äter den till middag wiiiho :)

nä huj slut svammlat, bussen nästan.
tjosan

Överkalix

idag for vi en sväng till överkalix för att lämna in daniels käraste, bilen! :P
For härifrån redan kring 7, gissa om trött:s
såg några älgar efter vägen, facinerande djur som vissa säkert vet att jag tycker haha ;D
fränt var det då  för vi såg alla samtidigt ;d
Efter att vi lämnat bilen for vi till D´s farmor och hälsade på :) var där och åt åt och åt :)
var gott !
Kom hem kring 3-4, for direkt till mamma för jag ville spela lite piano :d sen for vi hem. var hemma ett tag sen satte jag på mig mina ytterkläder och knatade till pappa . han hade precis gjort mat så jag högg in :)
Satt där i ca en timme sen kom daniel och hämtade mig. Affären nästa och köpa frukt sen hem och skriva skolarbete som jag gör just nu eller ja gjorde kanske haha :)

Nu lite annat och sådära
Tjosanhejsan

Lördag

vaknade för kanske en halvtimme sen. gick upp satte mig i soffan direkt och slog på tv. godis skålen stod kvar från igår så började smaska i mig en del. Funderar på om jag ska slänga i mig lite frukost och sen ta mig en promenad hade varit skönt ! :D ska lura med mig karln också :)

tjosan

Ica

Gick på ica efter att jag varit på pianolektionen, Köpte lite formar så jag kunde göra muffinsarna kom ju på att jag inte hade det. Har gjort dem  medans jag pratat med emelie i telen : ) De blev faktiskt riktigt bra, och goda sa sis som var förbi en sväng och hämtade mina skoterskor,jacka och en räkning  :)
Medans hon satt här klurade jag på hur tusan man gör kaffe i en sån dära icke kokare, vet inte vad det heter ens en gång, det är illa haha :P väntade på att Daniel skulle ringa så han kunde förklara men det tog ju sin tid (hade tänk göra chokadbollar) så skippade det för stunden och begav mig på en ugnsgallret. Höll på med den i nästan en halvtimme, gud så skitig den var , de kan inte ha rengjort den på år för tusan...
Tog även och rengjorde luckan till ugnen och spisen : )
Sis for efter ett tag och daniel ringde så tog mig ann chokladbollarna :P
Gjorde dem , fixade i ordning lite och nu tittar jag på one three hill och väntar på att lövbiffen ska ta och tina lite så jag kan ta lös de bitar jag behöver, de sitter stenhååårt ! :S

ska förresten gå och kika till den och se ifall det går att få lös.
sen blir det att woka ;D

sis, om du läser det hära , glöm inte att hämra en jacka åt mig från mamma :)

Tjoheej

ny

Nyduschad och klar för att bege mig mot pianolektionen men ska ta och sitta ett tag till för behöver inte gå ännu..
har funderat och funderat på vad jag ska göra och kom på, har ju köpt en massa saker för att göra muffins till min födelsedag ska nog ta och sysselsätta mig med det, gud så roligt : ) och kanske baka något annat om de ingredienser vi har även ska vara i den grejen .

Nånå hejdå

Helg

om några timmat blir det helg även fast de nästan är de för mig redan :) har piano lektion kring tjugo i ett på heden på en 20 min sen är det slut för dagen :) skööönt! det är även skönt att slippa åka till malmberget för det :P

senare vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska fixa lite här hemma iaf ser ut som bara den ska jag tala om :S blir fort strökigt när jag och d inte kan hålla efter i vanlig ordning. Om han läser det här kommer han säkert säga att det är jag som stökar men han är delaktig vad han än säger :P

igår var jag vaken från halv sju för att jaf var tvungen att dela kometen, gissa om jag var trött. Gick i tre timmar och delade skiten sen kom morfar och hämtade mig och så for vi till nordkalotten och tog min sista spruta :) har ont i armen ännnu, tur att det var den sista!

Frukosten väntar- heejs

i mitt gamla rum

här sitter jag i mitt gamla rum och vara kollar runt på nätet. känns lite konstigt att sitta här med tanke på att rummet ser helt annorlunda ut när Lizzan och Tim har alla sina saker här.
man vänjer sig som tur är :P
Kom till mamma för ungefär en timme sedan. var på stan innan som sagt, fick mina täckisar, äntligen!
var verkligen tur att jag kikade förbi där idag för de hade hängt ut dem i butiken:O vem som helst hade kunnat köpt dem så hade jag blivit utan för hade rena turen att de fanns på intersport lagret någon annanstans i sverige..
men fick dem så det var bra : )
har suttit och spelat piano ett tag, gick faktiskt bra måste jag säga, minns nog rätt tror jag haha annars får jag ta och fixa till det på fredag :)
en timme och en kvart kvar tills jag ska och köra.. har börjat fatta lite smått hur en sån där plåtsak fungerar haha :) det gååår framåt.. Längtar tills jag tar kortet då jäklar ;D

ska ta och läsa lite i en av böckerna jag fått så jag lär mig bättre. har inte teorilektioner så måste ta och läsa på lite extra hemma men det ska gåå bra :)

28 dagar kvar wiiiho ;)
vilket innebär att carro kommer hem om 31 , gud vad tiden går fort. det är ju helt sjuukt :O

Gone - TJO

onsdag

har fått sova ut, otroligt skönt! har ingen skola idag fick jobba hemma. ska ta och äta lite frukost snart och ta mig en varm dusch : ) sen beger jag mig mot stan och ska se om mina täckisar kommit ännu , hoppas det jag behöver dem har fått vänta i evigheter! efter det tar jag bussen upp till mamma för att spendera min tid. ska ta och sätta mig och spela piano hade jag tänkt..
sen blir det att köra bil : )  och jjobba :/

ska ta och kila annars blir jag sittande här hela dagen

bye

jag kokar

huvvaligen vad jag kokar. är så arg så arg.
"dessa flickor"
vi förtjänade faktiskt det! sporter hit och dit , vi andra då som brinner för något helt annat?

skit i oss bara gör det, ni kommer inte ha många kvar...
hejs

Godmorgon godmorgon

har vaknat till liv för ett tag sen. har sovit otroligt bra i natt måste jag säga..
sitter och slänger i mig lite fil, musli och äppelmos :) mums
så fort jag ätit upp de blir det att borsta gaddarna och klä på mig de sista..
idag är det en skön dag tror jag. har esv nu på morgonen och sen religion och samhälls, en lätt match :)

bye

Ett sug

har ett sånt sug efter pepsi , det hade suttit fint , fast inte på kroppen haha :S:P
måste börja träna igen , det behövs verkligen. men så trist att prompa själv som sagt...

nu måste jag kila till tvättis igen, ska byta maskin..
och förresten, har fått en massa saker nu så att man kan städa men grejerna var inte dem bästa , :S kan de inte ge bra grejer när de ändå ger? jag fattar inte..
men lite bättre ser det ut där nu iaf efter att jag och daniel städad tidigare. men det kommer väl bara vara vi som gör det tyvärr...

bye

ute

For upp till mamma kring 2 och var ute med Lizett och Tim. Lillebror åkte någon madrass liknande sak men hård botten som han flög omkring på. Såg riktigt roligt ut men man har blivit lite för gammal för såna utmaningar. åkte däremot med lizett i en pytteliten backe det gick lagomt fort haha :D så länge vi kom framåt.
var ute i kanske 40 minuter, det var kallt och jobbigt, man är så himla tråkig, eller kanske det är allt som blir så tråkigt fort?
jaadu jag vet inte..
ska kila till tvättis alldelse snart, sen kanske fara och handlra om min karl inte nu strejkar som ha gjorde nyss ska försöka övertala honom : )

nu kila tjoheej

Lördag

har vaknat kring 10 idag. Hunnit vara på ericsson, åkt runt lite, lämna grejer till sis, varit hos mamma och pratat vett med barnen och sist men inte minst har jag hunnit sova två timmar.
Maten står på spisen, blir en lätt soppa idag , ska ta och väcka hjärtat för han sover fortfarande sen blir det mat :)
ikväll vet jag inte vad som sker får se..

tjoheej

ingen ork

Det här är inget jag behöver just nu , orkar inte.
vet inte ett skit, då menar jag verkligen ingenting.
har gjort det jag ska men tydligen räcker inte det.

TYPISKT

kommer inte hinna ;/

skönt

nästan klar haha huj vad jag babblar om det dära men tycker faktiskt det är svårt så jag skriver lite sen fastnar jag och stänger ner det. Börjar på nästa arbete och det blir samma sak med det. De enda positiva är att jag iaf börjar på alla hhaa : )
Hujj någon måste ta och peppa mig, kan någon göra det?

fick nyss ett telefonsamtal av sis att hon kommer och hämta mig så slipper jag ta bussen :)
ska ta och handla lite, hade behövt det jag med men har inga pengar så får fara med daniel sen istället. om jag nu hinner dvs. men det är ett måste precis som skolarbetet.

på fredag är alla kurser som vi ska ta och avsluta slut. Wiiho . känns lite tråkigt också men fan så skööönt!

Nu börjar jag dala nerförs . kanske jag måste ta en alvedon eller två för att klara mina 420 tidningar, fast det blir bara 210 för mig idag för sis kommer med , mot betalning :P men nu måste jag verkligen ha hjälp eftersom jag inte är i bra skick..
haha låter som om jag vore en gammal bil eller något :)

Och du min käraste carolin , I miss you! :( :P

puss

kan jag aldrig bli frisk

här sitter jag idag igen, har precis klivit upp ur sängen och slängt i mig lite frukost..
ska ta och göra klart min psykologi men det går segt, helst när jag inte är på topp:/
ska göra mitt bästa hur som heeeslt.. snart slutar mina kära klasskamrater , har lite ångest att jag inte for men orkade verkligen inte, huvet och näsan sa ifrån. Kan jag aldrig bli frisk ?
trots min sjuka måste jag upp till malmberget på några timmar och dela den där jäklans tidningen:/ har inte orken men behöver pengarna, tyvärr... ska ta och ringa sis och höra om hon hjälper mig, hade varit väldigt tacksam för det..

nä nu jäklar ska jag göra ett ryck och titta på det sista av psykologin som jag sagt flera inlägg nu, men har som sagt inte haft orken

tjoheej

ännu en

igår blev det ännu sämre när jag var i skolan, fick feber mot kvällssidan och kunde knappt andas:S somnade i soffan för var så himla matt, klockan var då kring halv 8 kanske och har sovit tills nu. har ifs snurrat en hel del i natt så har itne riktigt fått så många timmars sömn. trots allt sovande vaknande jag upp med ömm kropp, och var helt matt, uppsvälld :(
huj, ska proppa i mig en massa alvedon och bege mig till skolan kring 1 sen ha en timmes lektion och sedan sitta och vänta tills jag får ha körlektion. Hoppas för guds skull att jag mår bra då iaf.

Annars hur mår ni själv? : )

nu psykologi tjosan

hejs

Mardröm

har drömt en massa mardrömmar denna vecka förstår inte. I natt var en av de värsta, den jag älskar dödar min familj och känner inge smärta i kroppen då han skadar sig. vaknade uppi panik :S hujj varför ska man ha mardrömmar?

ska snart göra klart de sista och bege mig till skolan. är grymt förkyld idag, det blir bara värre och värre:/ Ser verkligen sjuk , vit i ansiktet med en massa prickar :( ååh blir så less. kan inte och träna heller ..
aja nu ska jag sluta klaga men det här med en masa sjukdommar är bara förjävligt.

p.s jag bjuder på en bid från julavslutningen , skulle vara en av dvärgarna i snövit d.s


Haha :)
tjohej

Söndag

även en dag som jag inte riktigt vet vad jag ska göra. funderar på om jag gå och titta om tvättstugan är ledig ikväll så jag kan tvätta, missade våran andra tvättid så har en massa att tvätta:S
ska nog skriva klart mina arbeten idag iaf, kanske jag börjar på en gång ?hm.. tror det

Tjing

roslig

min röst är skit kass, är så himla roslig i halsen, men det spelar ingen roll så länge jag kan andas haha :)
dagen vet jag inte hur den kommer se ut. D sover ännu , måste nog ta och väcka honom snart så han inte sover bort hela dagen. Det blir väl att sitta hemma hela dagen skulle jag gissa, gud så tråkigt.. Blir väl att skriva skola som vanligt :S

Carro har farit hem idag, så nu kommer hon vara borta tills jag fyller år, men då jäklar :d är 39 dagar kvar haha ;D
Kommer nog inte vara så märkvärdigt men jag har fler möjligheter : )

proppar i mig en massa karameller , de är inte braa ska ta och käka lite frukost istället :)
Hejdå

Ingen vila

skriver psykologin nu , får ihop lite nu iaf.
känner ingen ork för det men måste, redan stressad

hejs


upg.
vilken gnällspik jag är alltså, sry menär sp himla less.
Har några småsaker kvar på psykologin så ska ta och försöka göra klart det och sen ta mig ann nk i vanlig ordning.
kanske jag gör det medans jag smälter psykologin och funderar på vad mer jag kan skriva..
sen blir det att handla , ett måste . ska nog köpa karra trots att jag inte har några pengar haha :) de lösr siiig ;D

känner mig verkligen...

ful och eländig :S mår skit kasst. har precis fått i mig lite mat som inte smakade något för mina smaklökar verkar vara ur funktion .

ska ta mig en dusch och sen lägga mig framför tv och vänta på att D kommer hem så han kan ta hand om mig :)

puss

svullen

är helt slut kan inte förstå. En dag i skolan och jag är så här. Har sovit skit kasst hela natten drömt en massa konstigheter som jag inte orkar berätta och sen ringer klockan fy bubblan. GIck upp vinglandes och tittade mig i spegelen några gånger, var svullen och håret stod åt alla håll men orkade inte duscha innan skolan så gick oxh la mig ett tag , skönt som bara den :P
vaknade då klockan ringde igen och plågade mig upp. tog och stoppade i mig lite frukost, borstade tänderna och tittade så att allt var med och nu sitter jag här.
måste ta och kila mot bussen snart men stannade till här för var tcungen att kolla min mejl så tänkte jag slänger in ett inlägg om min hemska morgon eller vad man ska kalla de.
Är dock inte ens vaken ännu, huvvaligen så har jag piano direkt och sen sång och på det körlektion :S kommer vara helt lost, inte rätt dag för mig att ha min första körlektion när jag är såhär.
ska kanske på gymmet idag men jag tvivlar just nu iaf, kanske om jag blir mer vaken ,men måste iofs men min har blivit krasslig i halsen och är snuvig, kanske det är de som spökar med min trötthet ?

Bussen - tjosan

då var man en bulle

Carro kom förbi och hämtade upp mig sen bar det iväg mot Åhults :)
tog mig en varm choklad och en bulle som min älskling bjussa på : )
Tack hjärtat!

Har nämligen inge pengar, fyllde på busskortet idag så det stå 11 kr på mitt konto just nu .
Hur ska jag kunna leva?
Det är 20 dagar tills jag får lön :O

Sitter och funderar om jag antingen ska skriva Nk som jag skrev i tidigare inlägg eller om jag ska ta mig ann disken .
vad tycker ni ?

nu kommer min karl ska fråga han :P
bye

myspys

kom hem från skolan för ett tag sedan, har precis skrivit klart om mytomani , iaf för stunden kanske skriver mer sen om jag orkar : )
inväntar att carro ska ringa sen ska jag åka med henne och issa och fika : ) mysigt !

Ikväll blir det att skriva Nk förhoppningsvis , måste få motivation :S

Nåväl hörs sen bye

En evighet

Det känns som om det var en evighet sen jag skrev här men det var bara en dag och några timmar :/

I förrgår bar det iväg mot frissan, klippte och färgade håret : ) Jag trivs som bara den :)
det är inte ofta det händer haha :)
igår var dagen lugn, åkte upp till mamma kvart över sex på morgenen för att jag inte hade nog med busspengar :(
la mig på soffan och försökte sova. Kring 8 for jag och sis till gymmet , efter det till mormor och morfar och åt plättar och sen bar det iväg till stan och bytte lite saker som vi fått i julklapp och skulle lämna tillbaka mina täckisar för att det var en defekt men de beställde hem ett par bara åt mig så få se när de kommer :)

Nyss vakanat, tungt att kliva upp trots att jag klev upp idigt igår, kaninte förstå. tur som det ör har vi musik hela långa dagen, fast man blir trött av det men ändå skönt att vara på ett ställe och fokusera på den sak : )

Nu ska jag kläää på mig och fixa mig lite så jag inter ser allt för nyvaken ut, vilket jag nog kommer göra ändå men äääeh ;D tjosahn

halv 12

förstår inte hur länge man kan sova. vaknade kring halv 12 och belv helr förskräckt, hatar att vakna så sent :/
kollar tjorven och skrållan haha är ganska bra ändå , väcker minnen : )

Aja nu frukost och sen städa hela lägenheten , tjohej

Söndagen

Söndagen började med att klockan ringde klockan 7 och då var det dags att kliva upp och bege sig ner för att äta lite god frukost. Fixade i ordning alla mina saker lite hastigt då jag vakna så var färdig för att åka. klockan slog 8 och vi satte oss i bilen för att köra in mot stan. Hämtade lite saker hemifrån sen blev det att fara och dela kometen i morgonkylan.
For hem efter det och myste lite med min älskade , sen åkte jag upp till mamma och inväntade Daniel som var på firman.
Satte igång att göra lite äppelpaj och åt den med min familj, Inko och Jonahtan, det var mumma och onyttigt igen :)
Daniel kom förbi och vi satte oss i min systers kära ford , hämtade Carolin och sen så pekade hjulen mot det håll tjautjas är :) fanns otroligt fina ljusanläggning på deras tomter : )
När vi kom till stan igen lämnade vi av Carolin och en mysig hemmakväll väntade. Hyrde fim och köpte en massa gott , mina love handels kommer bli härliga haha : )
Hancock stod på tur , den var faktiskt bra : )
Hade lite småtråkig efter filmen så vi tog och for upp till malmberget och hälsade på Emelie :)
Klockan blev halv 1 och vi for till firman och övningskörde lite : ) gick dåligt i början men efter ett tag fick jag kläm på det hela :) vill fara och köra idag också om det finns tid så att jag har det kvar.
Har ingen förälder som kör med mig så mitt altenativ är med Daniel inhägnat men det funkar det med :D

Nu väntar mig en härlig promenad, kan gissa att den kommer vara kall men det är värt de :)
Hejdå

Anna och Carolin



Det är -13 grader ute och vi har tagit oss in för att ockupera den mjuka och något varma sängen.
carro letar fögäves efter min plopp till mitt öronhänge som försvann UTAN att jag gjort något den här gången (den har farit av många gånger i helgen) , inget pilleriri pillerira. Gottar oss i gårdagens efterblivna godispåse och äter oss ännu gosigare, hur var det här med lovehandles? Driver oss själva till ett något vansinne genom att göra, ABSOLUTELY INGENTING. Bara befinner oss nedkrupna under dessa varma små svettiga lakan.
Har tagit en lång och välmående sovmorgon och inte förrän vid tolvslaget tog den småskrikande morgon tuppen upp oss. En kall Anna/Carro promenad väckte oss till liv och gav oss något små frusna näsor. Skönt!
Ikväll, hmmm?? Får se vad som faller oss in.

XO Carolin & Anna


 

Byn

om en timme beger jag mig till byn, ska till carro och hälsa på ;d
ska bli skönt faktiskt at bara komma härifrån även fast det bara är 5 mil bort..
Nåväl , Daniel har fixat upp hyllan idag : ) blev snyggt , nu saknas det bara grejer att sätta i den och på den , men det löser siiig ,d

Kommer hem på söndag gissar jag, om inte annat är jag tillbaka någon gång  : P

Tjohej

En varmdusch

Var så himla frusen så tog mig en varmdusch för kanske en timme sen, var otroligt skönt kan jag tala om :)
hoppade i myskläderna, (daniels kläder) , de är bäst för de är så himla gosiga när de är stora ! ;D
satte mig i soffan och inväntade Daniel för han ringde och sa att han var på g hem , har väntat och väntat till sist ringde jag han och då skulle han bli kvar på firman ännu länge, typiskt, jag som inte ville sitta här själv :/

Blev ingen promenad för min del kan man säga, blev lat ,helst när jag skulle gå själv. Det är så himla tråkigt, man har som inge mål då :S
Imorgon blir det gymmet, ska bli skööönt :D ska verkligen försöka komma i form igen, var så otroligt skönt att vara "vältränad" , hade nästan inte ont någonstans då för man var inte svag nånstans på kroppen.
Nu däremot är jag som en degklump som kommer gåendes haha. okeej kanske inte precis en degklump för det syns inte så bra när jag har kläder på men utan då jäklar dallrar det haha;D

nånå skit samma, tror ingen bryr sig mer än mig så.
Eftersom jag blev ensam ikväll igen funderar jag på om jag antingen ska ta och kolla något helt ovärde på tv eller fortsätta läsa teori... tror det blir att slänga sig i soffan och glo tv men man vet ju aldrig..

nu annat - hoppas ni har en trevlig kväll

glömsk

har ju glömt att lägga ut en julbild på mig och mina syskon så jag bjuder på den nu istället : )



Tim, Erika, jag och Lizzan : )

Big cheese bacon meal

Jajjemänsan det har mättat magen för dagen , och gott var det :)  mums.
vet inte riktigt vad jag ska göra just nu , kolla iaf på sing along och kikar lite här samtidigt.
Kanske man skulle ta och städa lite smått, det behövs faktiskt men hur lockande är det?
Inget man väljer i första hand..
Funderar också på om man skulle ta en promenad efter allt onyttigt man ätit under dessa mellandagar .

någon som känner sig manad?
Ring

fick just

panik. har en massa skola att göra men har lov så vill inte göra det nu trots att jag måste egentligen.
stressen smyger sig på som vanligt, kommer känna så varje gång jag tar det lungt, att jag måste...

åh. bye

Nyårsafton

Dagen var lite seg från börjar. Lämnade lite saker hos mamma och tog nya hem i princip haha :)
Skulle sätta upp våran hylla som vi ska ha i sovrummet men det blev tyvärr ändring på det när *nånting,nånting* var slö. Är nämligen betongväggar i nästan hela lägenheten känns det som, iaf där vi vill ha grejer. Fick upp våran tavla i köket iaf som stått på köksbordet i 2 månader , fast det tog sin tid, var betong där med :/

nånå hade bjudit hit sis och henka på middag så började med den kring fem medans jag fixade till mig lite till kvällen. Kring sju var de här och vi åt på en gång : )
åt lite efterätt därefter och sen satte vi oss framför tv och kollade skoterfilm som grabbsen ville haaha.
Tolvslaget smög sig på och vi for till en parkering för att de skulle skjuta raketer. Själv satt jag i bilen för är såå himla skrajj för raketer, hujj det är hemskt :S

Efter det satt vi här hemma ett tag sen for sis och henka och jag och daniel kilade i säng, sköönt !

- hoppas alla får ett bra 2009 : )

2009

GOTT NYTT ÅR ! : )
RSS 2.0