tungt

har haft några tunga dagar på senaste och en av dem är idag. Jag tänker, funderar och undrar över en massa jag inte kan påverka och jag försöker finna svar i vissa saker. Kommer dock inte fram till något men jag försöker i alla fall intala mig i att det blir bättre och att allt blir bra.
En av personerna jag tänkt mycket på är Vincents gudmor, Ella.
att hon inte finns med i hans liv är ofattbart. Hur man än vrider och vänder vill man inte inse att hon inte kommer finnas i våra liv.
saknar denna flicka så det gör ont!
vill bara att hon vänder hem...

Älskade unge <3

plockar och har mig

Nu har vi äntligen tömt och städat den gamla lägenheten så nu är allt fokus på den nya : )
har varit och kollat matbord idag och vi tror vi hittat ett bord som vi vill ha : ) det var både fint och priset var bra sååååå kanske vi nappar?  : )
annars så håller jag på att plocka och ha mig för tillfället : ) Vincent sover sedan en timme tillbaka så har tid att fixa och dona. vi har grymt mycket saker så jag vet inte riktigt vart man ska börja och ibland flyttar man bara en sak till ett annat ställe och så håller man på så där och kommer ingen vart :/
nåväl någon gång blir vi iaf klara : )
 
Vincent så här för övrigt är rätt så gnällig nu förtiden och vägrar soova fast han är jätte trött. oftast får man låta honom vara , skrika lite och sedan gåå dit för att försöka söva honom igen och då somnar han. han kan hålla på i evigheter känns det som och ibland vet man inte riktigt vad man ska ta sig till men det är bara att sätta på happy face och försöka ta det som det är , den här fasen är över någon gång den med : )
annars är han världens gladaste kille som älskar att mysa med mamma och pappa : )
 
 
lite kvälls fika sen fortsätta med att dona

ciao

<3

grabbarna grus

sover som två små stockar. Vincent somnade tillslut efter en massa tjorv kring halv 8 och den stora mannen i huset gick och la sig klockan 8 : ) passar på att packa ner , skruva ner och rensa lite saker medan det är lugnt och skönt :D

tänkte bara uppdatera snabbt :D

tjohej

konstigt

5 dagar kvar tills flytten bär av, vill bara att dessa dagar ska gåå fort. var och lämnade saker i förrådet där igår och kikade in i lägenheten genom dörrfönstret och vetni , de hade minsann tapetserat och målat hallen och vårt sovrum iaf : ) greeat!
hoppas på tidigare inflytt men ställer in mig på fredag : )
annars så här så är jag grymt sugen på att baka , konstigt! jag som knappt har haft någon energi till något och nu minsann när vi snart tömmer hela lägenheten och medan den dessutom är helt kaosartad vill jag baka såklart! men det får vänta i någon vecka : )
fast kan nästan garantera att jag inte kommer vela baka något mer då , sååå typiskt mig!

lilleman ropar
tjaao

Fredag

Började med lite sovmorgon till halv 9, skönt! var dock vaken vid 5- halv 6 för att Vincent ville äta en skvätt och sen naturligtvis vara vaken men det ville inte mamma så han fick glatt somna om efter lite skratt och glada miner : ) man har inte riktigt hjärta att tvinga honom att sova men jag är tok för trött för att vara vaken kring den tiden :/
var hemma , åt frukost, duschade , Vincent sov en lite lunch-vila och sedan for vi iväg på stan : ) köpte en present till Maja som blir hela 18 år nu idag (lördag) sen for vi dit och firade henna en dag i förväg :) Surrade på och mös där ett tag sen for vi hem : ) åt middag, hoppade i bilen , gick ut med mammas hundar, handlade och sedan for vi hem : ) Vincent somnade tidigt så det var bara att lägga honom i sängen då vi kom hem : )
Min kusin kom på besök kort efter att vi kommit hem vid 8 och hon for nyss sååå vi har myst på bara hon och jag i flera timmar utan barn och karlar : ) det behövs ibland! : )
daniel är ute på galej eller jaa ute och tar några öl så väntar inte honom på några timmar. hoppas han är tyst när han kommer annars blir jag GALEN! nåväl, man måste roa sig ibland men bara om man klarar av att vara tyst då man kommer hem mitt i natten :d haha :D
neej ni sängen kallar , skönt! måste hinna sova en stund innan gossen får för sig att vakna (nog för att det är många timmar bort men ändå :P )

Gonatt!

det rullar på

dagarna rullar på och Vincent växer i vanlig ordning.
var längesen vi var på bvc men har vägt honom hemma iaf och lillesnubben är uppe i 9 kg!
älskade unge!
 
annars så här bor vi i flyttkartonger och stök då vi flyttar om någon vecka : )ska bli otroligt skönt! :d
nytt, fräscht och vitt , härligt!
 
i skrivande stund sitter Vincent i min famn och är intresserad över vad jag gör :) datorer och tvapparater är det bäästa han vet, han kommer nog bli en elektronik nörd när det redan har börjas och han är bara lite över 6 månader : )
 
mat och bad står på schemat så
 
tjaao
 
RSS 2.0